1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-08-2014 13:27

Ξεκίνησαν προετοιμασία στο Σαρωνικό

Με τη νέα προπονήτρια της γυναικείας ομάδας volley του Α.Ο.Α. Σαρωνικός ξεκίνησε η περίοδος προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, σήμερα το απόγευμα στο κλειστό προπονητήριο του ΕΠΑΛ.

Τη νεαρή κόουτς της ομάδας παρουσίασε στις αθλήτριες του Σαρωνικού ο αντιπρόεδρος κύριος Στάθης Νικολούζος. Η Δήμητρα Παλαβρατζή είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής με ειδικότητα volley και στο beach volley, ενώ έχει εργαστεί στις ακαδημίες του Γ.Ε. Σέρρες, Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Άρη.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα. Είναι για μένα μία πρόκληση να φύγω από τη Θεσσαλονίκη και να δω τι γίνεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Είμαι χαρούμενη γιατί θα συνεργαστώ με παιδιά που η ηλικία τους είναι αυτό που ψάχνω γενικότερα, το αναπτυξιακό κομμάτι δηλαδή κορασίδων - παγκορασίδων. Ελπίζω να πετύχουμε παραπάνω στόχους από τους περσινούς, θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο», είπε η Δήμητρα Παλαβρατζή μιλώντας στο Aegina Portal, ενώ τόνισε τη στήριξη που είχε από από την πρώτη στιγμή από την ομάδα και τον κύριο Στάθη Νικολούζο.

Με την ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας, στο Aegina Portal μίλησε και ο πρόεδρος της ομάδας κύριος Κώστας Δρόσος, ο οποίος κάλεσε τους χορηγούς και τους κατοίκους του νησιού να στηρίξουν για μία ακόμη χρονιά τις προσπάθειες των αθλητριών του Σαρωνικού.


aeginaportal.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ