1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-08-2014 19:30

Ξεκινάει το χτίσιμο στην Άρτα

Την πρώτη μεταγραφική της κίνηση εν όψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Άρτας.

Ο λόγος για τον νεαρό, πρώην άσσο των ΑΕΚ και Αργυρούπολης, αλλά και της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού, Αλέξανδρο Καραβασίλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Ηπείρου:

«Μέλος της ομάδος μας είναι από σήμερα ο Αλέξανδρος Καραβασίλης που συμφώνησε σε όλα με τον προπονητή μας Αποστόλη Πορτοβάρα καθώς και την Διοίκηση του συλλόγου μας και θα αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο στη φαρέτρα μας. Ο Αλέξανδρος επέστρεψε στην Άρτα όπου και μεγάλωσε, έχοντας τελειώσει το Πανεπιστήμιο και τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., έχοντας μάλιστα και ειδικότητα στο Βόλεϊ. Ο Αλέξανδρος Καραβασίλης με την υπογραφή του δήλωσε «υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και με την βοήθεια των συμπαικτών μου να εκπληρώσουμε τους στόχους που θα θέσουμε σαν ομάδα για να φτάσουμε την Άρτα ψηλά, εκεί όπου πραγματικά πιστεύω ότι αξίζει».

Κατά την διάρκεια των σπουδών του στην Αθήνα αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες και ήταν κατά σειρά Ολυμπιακός (για 2 χρόνια), Α.Ε.Κ. (1 χρόνο) και Αργυρούπολη (επίσης 1). Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε στο Εφηβικό τμήμα, όπου την περίοδο 2010-11 κατέκτησαν και την 2η Πανελλήνια θέση. Την αμέσως επόμενη περίοδο 2011-12 στην Α.Ε.Κ. και στην Α2 Εθνική κατηγορία και την περίοδο 2012-13 στην Αργυρούπολη και στην Β΄ Εθνική όπου κατακτήσανε το πρωτάθλημα και ανεβήκανε στην Α2.

Τα πρώτα του βήματα ήταν στη Φιλία Άρτας και ξεκίνησε ως διαγώνιος, όμως ο Σπύρος Σαραντίτης στον Ολυμπιακό τον γύρισε Ακραίο και ως ακραίος αγωνίζεται έως και σήμερα.

Ο Αλέξανδρος έχει ύψος 1.96 και έχει γεννηθεί στις 7 Οκτωβρίου το 1990.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ