1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2014 19:50

Δεν ταξιδεύει στην Λαμία για τα μπαράζ της Α2 η ΕΑΠ

Μια κακή στιγμή θα αποτελεί για την ιστορία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΕΑΠ η ενδεχόμενη απουσία της από τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική, η διεξαγωγή των οποίων ξεκινά το Σάββατο στη Λαμία. 
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Δ.Ε. της ΕΑΠ, Λεωνίδας Γεράνιος, οι αθλήτριες της ομάδας δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις, καθώς αρκετές εξ αυτών έχουν εξετάσεις στα σχολεία τους, ενώ άλλες, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δήλωσαν κώλυμα και δεν θα ταξιδέψουν στη Λαμία για να αγωνιστούν.  
 
«Οι αθλήτριές μας δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους και να αγωνιστούν στην Λαμία. Θα περίμενα η ομοσπονδία να είχε καλύτερο προγραμματισμό για την ανάπτυξη του αθλήματος και επειδή εμείς στην ΕΑΠ θέλουμε να συμβαδίζουμε με την παιδεία των αθλητών μας για αυτό δεν θα στείλουμε την ομάδα στα μπαράζ ανόδου», δήλωσε ο Λεωνίδας Γεράνιος. 
 
Η Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε οι αγώνες να διεξαχθούν από το Σάββατο 7 έως τη Δευτέρα 9 Ιουνίου (του Αγίου Πνεύματος), με τη δεύτερη μέρα να  δυσκολεύει όχι μόνο την ΕΑΠ, αλλά και την ομάδα της Αμπελώνας, που ήδη αποχώρησε.  Την Τετάρτη  αναμένεται η διοίκηση της ΕΑΠ να στείλει ανακοίνωση στην Ε.Ο.ΠΕ., με την οποία θα γνωστοποιήσει την απόφασή της και, πλέον, μπορούμε να ελπίζουμε μόνο στην εξεύρεση μιας λύσης της τελευταίας στιγμής, που θα επιτρέψει στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ να συμμετάσχει στους αγώνες, έστω και με απουσίες. 
 
Πηγή: gnomip.gr

5 σχόλια

  • Comment Link sovareuteite Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 09:25 posted by sovareuteite

    Σοβαρευτείτε εκεί στη Πάτρα... σε μπαράζ ανόδου γυναικών ελπίζατε να συμμετάσχετε.... δεν τα φταίει όλα η εοπε....

  • Comment Link anna5 Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 23:06 posted by anna5

    ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΤΟΠΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥΣ! ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!

  • Comment Link Προγραμματισμός Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 21:52 posted by Προγραμματισμός

    Αγαπητοί Πατρινοί,

    Μήπως διαβάσατε στην προκήρυξη ότι εντελώς συμπτωματικά συμμετέχετε σε πρωτάθλημα γυναικών και όχι κορασίδων ή νεάνιδων οπότε η κάθε προκήρυξη και προγραμματισμός πρέπει να προσαρμοστεί στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία? Επίσης, πόσο δύσκολο είναι για τα σωματεία να δεσμεύουν τις εργαζόμενες ή προς διαρκή αναζήτηση εργασίας, αθλήτριές τους από το τελευταίο 20ήμερο του Αυγούστου μέχρι τα τέλη Ιουνίου? Μη τα ρίχνουμε όλα στην κακιά ΕΟΠΕ πριν κάνουμε την αυτοκριτική μας. Καλή σας συνέχεια!

  • Comment Link αντικειμενικος Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 21:44 posted by αντικειμενικος

    ελπιζω να κανεις πλακα. η να μην εχεις παιδια η να μην εχεις σχσεη με τον αθλητισμο. καλυτερα να σοβαρευτεις εσυ και οι σαν και σενα φιλοι σου στην ΕΟΠΕ. Σ Ο Β Α Ρ Ε Υ Τ Ε Ι Τ Ε. μη τους δινεται πια αλλο αλοθι. φτανει πια. ελεος. ποσο ακομα; τα διαλυσατε ολα.

  • Comment Link thess Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 16:59 posted by thess

    Δηλαδη ποιο κατα τη γνωμη της ΕΑΠ καλυτερο προγραμματισμο θα μπορουσε να κανει η ΕΟΠΕ αφου η Δευτερα ειναι αργια για τα σχολεια και τις σχολες η δε δευτερη μερα ειναι Κυριακη που λογικα δε δυσκολευει κανεναν...Μηπως γινεται πολλη γκρινια για το τιποτα? Η θαπρεπε να ερωτηθουν προηγουμενως οι τουλαχιστον 60 αθλητριες των 5 ομαδων που δικαιουνται συμμετοχης στα μπαραζ? Σοβαρευτειτε!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ