1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-05-2014 12:45

Δικαίωση Απόλλωνα Καλαμαριάς στο ΑΣΕΑΔ

Δικαιώθηκε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς που είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της παράνομης απόφασης της ΕΠΕΣΘ να αναβληθεί ο αγώνας της Α γυναικών Ακαδημίες Πρωταθλητών - Καμπανιακός. Θυμίζουμε ότι το ματς δεν έγινε σε πρώτο χρόνο λόγω προβλημάτων στο γήπεδο των γηπεδούχων και ο κανονισμός λέει ότι οι γηπεδούχοι μηδενίζονται. Ωστόσο Ο Απόλλωνας είναι αυτός που ήδη έχει προκριθεί στο Final 4 της διοργάνωσης.



Δικαιώθηκε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς που είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της παράνομης απόφασης της ΕΠΕΣΘ να αναβληθεί ο αγώνας της Α γυναικών Ακαδημίες Πρωταθλητών - Καμπανιακός. Θυμίζουμε ότι το ματς δεν έγινε σε πρώτο χρόνο λόγω προβλημάτων στο γήπεδο των γηπεδούχων. Ωστόσο Ο Απόλλωνας είναι αυτός που ήδη έχει προκριθεί στο Final 4 της διοργάνωσης.

H Ανακοίνωση του Απόλλωνα

ΔΙΚΑΙΩΣΗ! ΤΟΥ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ
ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ αλλά και ΔΙΚΑΙΩΣΗ για όλες τις ομάδες Βόλεϊ που επιθυμούν ισονομία και ισοπολιτεία από τις υπερκείμενες (αθλητικές ) αρχές.

Το ΑΣΕΑΔ με την απόφαση του με αριθμό 71/29-5-2014 δικαίωσε πανηγυρικά τον σύλλογο μας , αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την «άγνοια» σωστής εφαρμογής των κανονισμών από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΕΣΘ που βιάστηκαν και με «συνοπτικές» διαδικασίες αποφάσισαν την επανάληψη του αγώνα γυναικών Α κατηγορίας ΕΠΕΣΘ «ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ » παραβιάζοντας όλους τους κανονισμούς.

Ο σύλλογος μας είχε δηλώσει δημόσια πολύ πριν την σημερινή έκδοση της απόφασης σταθμό και δικαίωσης του από το ΑΣΕΑΔ , ότι θα έφτανε αυτό τον δικαστικό αγώνα μέχρι τέλος, γιατί πρώτα σέβεται τον εαυτό του και μετά την ιστορία του.

Όπως ο σύλλογος μας τηρεί τους κανόνες και σέβεται τους θεσμούς του αθλήματος, απαιτεί αν μη τι άλλο και από την υπερκείμενη Ένωση σωματείων Βόλεϊ (ΕΠΕΣΘ) να κάνει το ίδιο ώστε να εξασφαλίζεται η ισονομία και ισοπολιτεία.

Ο σύλλογος μας πιστεύει ότι μετά από αυτή την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, το ΔΣ της ΕΠΕΣΘ, πρέπει να κάνει αυτοκριτική και αλλαγές στις καίριες θέσεις όπου παίρνονται αποφάσεις για το μέλλον των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα που διοργανώνει.

Ο σύλλογος οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δικηγόρο και μέλος του σωματείου κ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ο οποίος λόγω της ειδίκευσης του και της άριστης γνώσης του Αθλητικού Δικαίου, βοήθησε πάρα πολύ τον σύλλογο να φθάσει στην δικαίωση του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ