1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-02-2014 22:07

Κόροιβος: «Καταγγέλλουμε το φιάσκο της Β' Εθνικής»

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας διαμαρτύρεται για την ελλειπή οργάνωση που υπάρχει στον όμιλο της Β' Εθνικής που διοργανώνει η ΕΣΠΕΠ, καθώς και για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ένωσης.
Προς Ε.Ο.Π.Ε., Ε.Σ.ΠΕ.Π. και ΣΥ.Δ.ΠΕ.Π.


Κύριοι, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε αυτό το αθλητικό «φιάσκο» στο οποίο μετέχουμε και εσείς το ονομάζετε «Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής». Η ομάδα μας κατεβάζει τρία αγωνιστικά τμήματα (αντρών, κορασίδων και παμπαίδων). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο διεκδικώντας ακόμα και την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία και έχει στελεχώσει με πολλούς Αμαλιαδαίους αθλητές τις εθνικές ομάδες. Σεβόμενοι την ιστορία του τμήματος και τους αθλητές μας αποφασίσαμε να πάρουμε μέρος στα πρωταθλήματα. Πληρώσαμε το ΠΑΡΑΒΟΛΟ όπως όλοι, αγοράσαμε μπάλες, ρουχισμό, βρήκαμε χορηγούς για να βοηθήσουν οικονομικά την αντρική μας ομάδα (μετακινήσεις) αφού οδοιπορικά έχουμε χρόνια να δούμε και ξεκινήσαμε τον Αύγουστο με όνειρα και φιλοδοξίες.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Η ανδρική ομάδα τέλος Φλεβάρη να έχει παίξει 5 παιχνίδια. Η ομάδα κορασίδων να αγωνίζεται κατόπιν συνεννόησης με τον αντίπαλο και με διαιτητές που βρίσκουμε εμείς οι ίδιοι, και το παμπαιδικό να έχει παίξει ένα παιχνίδι. Αποκορύφωμα όλου αυτού του κακόγουστου αθλητικού αστείου το παιχνίδι Κόροιβος – Ε.Α.Π. στις 8/2/2014. Την Πέμπτη 6/2 μάθαμε ότι παίζουμε ρωτώντας οι ίδιοι. Την Παρασκευή 7/2 μάθαμε και το ζευγάρι των διαιτητών Καραπήτας – Λεβέντης.

Ανακοινώσαμε το παιχνίδι στον τοπικό τύπο, οι ερασιτέχνες αθλητές μας πήραν άδεια από τις δουλειές τους, οι φίλαθλοί μας είχαν ενημερωθεί να έρθουν και το μεσημέρι 3 ώρες πριν την έναρξη του παιχνιδιού μάθαμε ότι ο αγώνας δε γίνεται διότι οι διαιτητές συνεχίζουν να απέχουν. Σαν σύλλογος δε θέλουμε να αναμειχθούμε στη διαμάχη Ε.Σ.ΠΕ.Π. – Διαιτητών αλλά το γεγονός αυτό συνιστά από μόνο του αλλοίωση πρωταθλήματος.

ΝΤΡΟΠΗ! Κάποιοι παίζουν με το άθλημα, τους αθλητές και την ιστορία των ομάδων. Εάν δεν μπορούν να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα να μας το πουν ΤΩΡΑ.

Ας το οργανώσουν οι ίδιες οι ομάδες, ίσως να μπορούν καλύτερα από αυτούς.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΜΑΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 05:46 posted by ΜΑΚΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

    Καλά εκεί στην ΕΣΠΕΠ με τι ασχολούνται άραγε;
    Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να καταστρέψουν το Βόλεϊ;
    Εδώ και τόσους μήνες έχει γίνει το πρωτάθλημα άνω - κάτω.
    Αγώνες που θα έπρεπε να είχαν γίνει πριν προχωρήσουμε στους επόμενους, για την ομαλή και συμφωνα με τους κανονισμούς διεξαγωγής του πρωταθλήματος δεν γίνεται και κανένα σωματείο δεν διαμαρτύρεται. Το μόνο που βλέπουμε να ασχολήται η ΕΣΠΕΠ είναι να μην στείλει τον πρωταθλητή εφήβων στο πανελλήνιο, γιατί είναι η ΕΑΠ και βγάζουν τα κόμπλεξ τους οι παράγοντες πάνω στα παιδιά και στους αθλητές.
    Η μόνη λέξη που αρμοζεί στο Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ είναι Ντροπή και καλό θα ήταν να παραιτηθούν για το καλό του αθλήματος.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ