1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-02-2014 23:24

Άρτα: «Να πρυτανεύσει η λογική»

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Άρτα για το θέμα που έχει προκύψει με την αναβολή του αγώνα της απέναντι στον Αρχίλογο για το πρωτάθλημα ανδρών της ΕΣΠΕΔΕ.


Η ανακοίνωση

«Αναβολή του παιχνιδιού των Ανδρών μας με τον Αρχίλοχο στην Κέρκυρα αποφάσισε η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. και ο λόγος είναι μη εξεύρεση ωρών στο Κλειστό γυμναστήριο της Κέρκυρας. Και είναι άγνωστο βέβαια το πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Αντίθετα το μεγάλο ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής Βολίδα Κέρκυρας-Α.Ο. Πρέβεζας θα γίνει κανονικά, όμως στο «ουδέτερο» της Ηγουμενίτσας. Και αυτό κατόπιν συνεννοήσεως των δύο ομάδων. Το τρίτο παιχνίδι αυτής της αγωνιστικής Γ.Ε.Μεσολογγίου – Ελπίδες Λευκάδας αναβλήθηκε και η ομάδα του Μεσολογγίου έβγαλε ανακοίνωση-καταγγελία και σας την παρουσιάζουμε αυτολεξεί

«Με την ακόλουθη ανακοίνωση – καταγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα ακόλουθα.

Η ομάδα μας το τελευταίο διάστημα δέχεται συνεχεία τρικλοποδιές από την επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΕ, μπορείτε να μας πείτε το γιατί? Μήπως επειδή και οι δυο ομάδες του συλλόγου άνδρες και γυναίκες  διεκδικούν την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία, μήπως ενοχλεί κάποιους αυτό?
Την προηγούμενη εβδομάδα παρουσία του πρόεδρου της Ε.ΟΠΕ ο ίδιος ο πρόεδρος πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΕ ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν πρόκειται να ξαναδεχτεί αναβολές παιχνιδιών και αλλαγές ωρών.

Τι μας λέει τώρα ? Μας ζηταει να αναβάλουμε το παιχνίδι των ανδρών η να αλλάξουμε την ώρα και την ημέρα για ποιο λόγο.. «διότι η αντίπαλη ομάδα έχει προγραμματίσει κοπή πίτας το βραδύ της ίδιας ημέρας.. σοβαρός λόγο.. εδώ να υπενθυμίσουμε βέβαια ότι την προηγούμενη εβδομάδα που είχε ζητηθεί αναβολή από το σωματείο μας διότι ο προπονητής της ομάδας έπρεπε να είναι ταυτόχρονα σε δυο παιχνίδια την ίδια ώρα και σε διαφορετικές πόλεις, κατά την γνώμη τους αυτός δεν ήταν σοβαρός λόγος και δεν έπρεπε να δοθεί αναβολή, όπως φαίνεται είναι σοβαρότερος λόγος η κοπή πίτας.
Για να μην θυμηθούμε και λίγο παλιότερα που δόθηκαν αναβολές σε άλλες ομάδες για ταξίδια αναψυχής…

Επειδή λοιπόν εμείς είμαστε μόνοι μας το «γκέτο» που έχουν φτιάξει κάποιοι πρέπει να σπάσει, δεν δεχόμαστε άλλο αυτή την αντιμετώπιση, καλούμε τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων να μην αναβάλλει το παιχνίδι και να γίνει την ημέρα και ώρα που έχει προγραμματιστεί αλλιώς καλυτέρα να παραιτηθεί.
Από εδω και στο εξής το σωματείο μας επιφυλάσσεται για το οτιδήποτε, δεν μπορεί συνέχεια να πραγματοποιούμε τα θέλω των άλλων και εμείς να ερχόμαστε τελευταίοι.

Εμείς με οποιοδήποτε τρόπο θα παλέψουμε ώστε το παιχνίδι να μην αναβληθεί και θα διενεργήσουμε όπως πρέπει…
Φτάνει ποια ως εδώ !!!»

Ο σύλλογός μας πιστός στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και της λογικής ότι τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με ίδιους κανόνες συμμερίζεται  την καταγγελία του Μεσολογγίου και θεωρεί έμμεσα θιγμένες την ομάδα της  Γ.Ε.Μ. και την δική μας, που παίξανε στην Κέρκυρα με την Βολίδα στην φυσική της έδρα, αντίθετα με τον Α.Ο. Πρέβεζας (χωρίς να ευθύνεται) που θα παίξει στο ουδέτερο της Ηγουμενίτσας.
 Η Γ.Ε.Μ. τραβάει το σχοινί στα άκρα, ζητάει ακόμη και την παραίτηση του Προέδρου, αντίθετα με την ομάδα μας που θεωρεί  ότι πρέπει να πρυταννεύσει η λογική και με διαφανή τρόπο να διεξάξονται όλα τα παιχνίδια στην ώρα τους, για το καλό του αθλήματος.
 Μάλιστα η ομάδα μας ήταν αυτή που στην Πρέβεζα με την λήξη του παιχνιδιού έγιναν απίστευτα πράγματα, με άγριο ξύλο προς αθλητές μας και ακόμη... περιμένουμε μια απάντηση και μια στοιχειώδης συγγνώμη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ