1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2014 21:27

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η Καλαμάτα, 3-0 τον ΕΑ Πατρών

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πέρασε ο ΑΟ Καλαμάτας 80, που επικράτησε με 3-0 επί του ΕΑ Πατρών. Άτυχη στιγμή για τους πατρινούς ο τραυματισμός του κεντρικού Μακρυγιάννη.
Η Ε.Α.Π. ξεκίνησε των αγώνα του Σαββάτου δυνατά δείχνοντας ότι έχει μπει στο γήπεδο με σκοπό να χτυπήσει στα ίσια το παιχνίδι, παρόλο που ο αντίπαλος βρίσκεται από τις πρώτες βαθμολογικά θέσεις σε μεγαλύτερή κατηγορία. Ο τραυματισμός του έμπειρου κεντρικού της ομάδας της ΕΑΠ Μακρυγιάννη, πάγωσε το γήπεδο και αποσυντόνισε την ομάδα της Πάτρας, παρόλο που είχε ένα καλό ξεκίνημα και προηγούνταν στο σκορ.

Στη συνέχεια η νεανική ομάδα της ΕΑΠ παρόλη την προσπάθεια που κατέβαλε, δεν μπόρεσε να επικρατήσει της έμπειρης και αξιόλογης ομάδας της Καλαμάτας, η οποία προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με 3-0 σετ.    

Τα σετ : 3-0 (25-18, 25-20, 25-17)

Ε.Α.Π. (Γεράνιος): Πατρινός, Μακρυγιάννης, Συρός, Παπαδόπουλος, Χριστοφής, Καραμπέρης / Πετούσης (λ), Κανελλόπουλος, Καβουράς, Δρακόπουλος, Τσαρκάτογλου

Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Ντακούρης): Μπουσούνης, Μανιατέας, Εξαρχέας, Μπλάουελ, Σπάλας, Αποστολόπουλος / Δημητρακόπουλος (λ), Περπινάκης, Κακαλέτρης, Βραχνάς, Γιατράκος, Κωτσάκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ