1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-01-2014 12:36

To... κερασάκι για τη ΦΕΙ η νίκη επί του Ερμή

Στο τελευταίο ματς της Α΄ Φάσης του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Γυναικών , η Φ.Ε.Ιωαννίνων έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την πρόκρισή της στην τελική φάση,  επικρατώντας με 3-0 του Ερμή στην Ηγουμενίτσα
Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκόρ με την ΦΕΙ να προηγείται πάντα με βραχεία κεφαλή , έως ότου το σκόρ γίνει 18-16 υπέρ της , εκεί η ΦΕΙ  ξέφυγε και το σέτ τελείωσε με 25-17 υπέρ αυτής.

Στο δεύτερο σετ  ο συναγωνισμός ήταν έντονος έως  τον εικοστό δεύτερο πόντο , με προηγούμενη την ΦΕΙ με 22-19 , εκεί σε δυό φάσεις αδικήθηκε ο Ερμής και το σέτ τελείωσε με 25-21 υπέρ της ΦΕΙ .

Στο τρίτο σετ η ΦΕΙ προηγήθηκε με μεγάλη διαφορά χάρις στο πολύ καλό σερβίς κυρίως της Μάστορα , ο Ερμής με μεγάλα αποθέματα αγωνιστικότητας πλησίασε 14-17 , εκεί όμως οι αθλήτριες της ΦΕΙ με όπλο πάλι το πιεστικό σερβίς , πήραν πάλι μεγάλο προβάδισμα και κέρδισαν το σέτ με 25-18.

Τα σετ: 0-3 (17-25, 21-25, 18-25)

Φ.Ε.Ι (Καλογήρου Δημήτρης ):  Κόντου,   Κύρλα,  Χριστοδούλου Κατερίνα, Νούγια, Τάσση Μαριάνθη , Τάσση Άννα, Βώττη (Λ) , Βερύκιου (Λ),  Μάστορα, , Χριστοδούλου Μαριάννα. .   

ΕΡΜΗΣ (Βαμβέσος Γιάννης): Αθανασίου Μαρία, Θεολόγου , Αθανασίου Αν. , Κατσιμάνη , Καναράκη , Οικονόμου , Πέτσιου(Λίμπερο) , Γιάκη (Λίμπερο) , Αρκούδα, Γιαννακού. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ