1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-09-2013 16:53

Αγιασμός, βραβεύσεις και πρώτα φιλικά για τη Φ.Ε.Ι.

Δύο φιλικά παιχνίδια δίνει η γυναικεία ομάδα της Φ.Ε. Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, θα τελεστεί Αγιασμός στις 4.30 το απόγευμα και μία ώρα αργότερα θα δοθεί φιλικό παιχνίδι με την ομάδα  του Γ.Σ. Γρεβενών.

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 4.30 μ.μ. θα γίνει βράβευση της ομάδος των Νεανίδων για την κατάκτηση του αντιστοίχου Περιφερειακού Πρωταθλήματος της περιόδου 2012-2013 και ακολούθως (5.30 μ.μ.)  τα κορίτσια της Φ.Ε. Ιωαννίνων θα δώσουν το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

2 σχόλια

  • Comment Link Γιώργος Κύρλας Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 12:07 posted by Γιώργος Κύρλας

    Φίλε Γιάννη ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, σου ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά και σου θυμίζουμε ότι στη Φ.Ε.Ι έχεις μόνο και για πάντα ΦΙΛΟΥΣ.
    Γιώργος Κύρλας
    Πρόεδρος Φ.Ε.Ι

  • Comment Link John styl Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 09:03 posted by John styl

    Συγχαρητηρια στον coach Καλογηρου, τον φιλο Βασιλη Λαγο, τον Κυριο Γιωργο Κυρλα και σε ολους τους ανθρωπους εκει στη ΦΕΙ που με μερακι κανουν το δικο τους αγωνα. Μετα απο ενα χρονο παραμονης μου εκει μπορω με σιγουρια να επιβεβαιωσω την καλη δουλεια που γινεται στις ακαδημιες καθως και την αγαπη για το αθλημα μας.

    Φιλικα,
    Στυλιανου Γιαννης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ