1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-05-2014 11:45

Ανακοίνωση Κοροίβου: «Λάθος που δεν τους στείλαμε στο αυτόφωρο»

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας δίνει την δικη του εκδοχή για τα γεγονότα στον αγώνα με την ΕΑΠ και τονίζει ότι θα έπρεπε να έχουν στείλει το αυτόφωρο τους πατρινούς.
Το Τμήμα Πετοσφαίρισης του Κοροίβου σεβόμενο την ιστορία του αλλά και την ιστορία της  Ε.Α. Πατρών παραθέτει τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν.

Μετά το 2-0 υπέρ της ομάδας μας οι παίχτες της Ε.Α.Π. προσπάθησαν να ανακατώσουν το παιχνίδι μήπως και ανατρέψουν το αποτέλεσμα (πράγμα που εν μέρει κατάφεραν) μιλώντας άσχημα στους παίχτες μας και δείχνοντας τα γεννητικά τους όργανα στην κερκίδα και ένα σωρό άλλες χειρονομίες που όπως ήταν φυσικό εξαγρίωσαν τους φιλάθλους μας σε ένα γήπεδο γεμάτο με οικογένειες και μικρά παιδιά που καμία πρόθεση δεν είχαν να ασχοληθούν με τους παίχτες της αντίπαλης ομάδας.

Στο τέλος του αγώνα και ενώ παίχτες, πάγκος, μικρά παιδιά και φίλαθλοι πανηγύριζαν κάνοντας ένα κύκλο στο κέντρο του δικού μας γηπέδου οι παίχτες της Ε.Α.Π με πρωτεργάτη τον Σπύρο Πετούση και τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και  Γιώργο Σύρο να ακολουθούν πέρασαν στη δική μας πλευρά και επιτέθηκαν ανεξέλεγκτα προς όλους, ο Πετούσης με γροθιά εναντίον του Τσερεγκούνη,  ο Παπαδόπουλος με γονατιά εναντίον του εφόρου Σάκκου μπροστά στα μάτια του 2ου διαιτητή , στα ball boy, και  ο Γιώργος Σύρος  στο παιδί που έγραφε τους πόντους (έφαγε κλωτσιά στο στήθος και σωριάστηκε στο παρκέ) στον παλιό παίχτη Σωτηρόπουλο που βρισκόταν στον πάγκο (στα γεννητικά όργανα).

Εικόνες και επιθέσεις πρωτοφανείς που ανάγκασαν τους φιλάθλους πατεράδες να αντιδράσουν και να προσπαθήσουν να τους απομονώσουν τραβώντας τους μακριά από τα παιδιά και τους παίχτες, αλλά προς γενική έκπληξη όλων αυτοί συνέχισαν να χτυπούν όποιον έβλεπαν μπροστά τους με αποτέλεσμα να γενικευτεί η σύρραξη.

Ο παίχτης Δημήτρης Παπαδόπουλος κλώτσησε μόνος του από τα νεύρα του το τζάμι της εξώπορτας και αυτοτραυματίστηκε, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό μας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μετά τις δηλώσεις των παιχτών της ΕΑΠ και ιδιαίτερα του Γιώργου Σύρου που ήταν από τους πρωτεργάτες των επεισοδίων, τελικά ήταν λάθος που δεν τους στείλαμε στο αυτόφωρο και θελήσαμε να τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Οι ψευδείς δηλώσεις του δείχνουν το αθλητικό του «ήθος». Τι να περιμένει κανείς από ένα παιδί που επιτίθεται στους αντιπάλους επειδή έχασε! Τι να περιμένει κανείς από ένα παιδί που αμέσως άρχισε τις απειλές μέσω του συνδέσμου που ανήκει!

Λυπούμαστε πραγματικά!

Κάτι καλύτερο περιμέναμε από τον προπονητή της ΕΑΠ και τον έφορο που αντί να συγκρατήσουν τους παίχτες τους καθόντουσαν με σταυρωμένα χέρια. Μήπως δεχτήκατε κι εσείς επίθεση; Η είσοδος των θεατών προκάλεσε την ένταση ή η επίθεση των παιχτών σας; Αν είστε πραγματικά κύριοι και τιμάτε το άθλημα να πείτε την αλήθεια και όχι να κρύβεστε πίσω από μισόλογα.

Ο Κόροιβος καταδικάζει την βία και ουδέποτε στην ιστορία του δεν έχει δεχτεί τέτοια επίθεση  και μάλιστα μέσα στην έδρα του, ούτε δέχεται πράξεις βίας τέτοιων «αθλητών» να αμαυρώνουν το άθλημα και την ιστορία των 2 ιστορικών σωματείων που αγωνίστηκαν στα ίσια για την άνοδο στην Α2. Σας πληροφορούμε ότι ελέγχουμε το βίντεο του αγώνα για να δοθεί στην δημοσιότητα. Οποιοσδήποτε έχει υλικό από το απόγευμα της Τετάρτης ας το δημοσιεύσει για να αποκατασταθεί η αλήθεια. 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την επίσημη ανακοίνωση της ΕΑ Πατρών και ζητούμε να απομονώσει και να καταδικάσει τα μεμονωμένα άτομα που προκάλεσαν τα επεισόδια και αμαύρωσαν την ιστορία της.

7 σχόλια

  • Comment Link ΦΑΡΟΣ Κυριακή, 04 Μαΐου 2014 11:36 posted by ΦΑΡΟΣ

    Άραγε στην Αμαλιάδα αυτοί που κάθονται στην κερκίδα που είναι μέσα στο γήπεδο τι λένε στους παίκτες των αντίπαλων ομάδων, μήπως ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ μουσική;

  • Comment Link Παπαρούνας Κυριακή, 04 Μαΐου 2014 08:21 posted by Παπαρούνας

    Μάλλον στην ΕΑΠ ξεχνάτε τους απίθανους τύπους που κάθονται στην γωνία στην κερκίδα, και λένε στους αντίπαλους παίκτες ότι χυδαιότητα τους κατέβει στο κεφάλι... Οι οικογένειες σας μάραναν...

  • Comment Link ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 21:43 posted by ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

    Αποτελεί ντροπή για το οποιοδήποτε άθλημα,κάποιοι ανεγκέφαλοι να έρχονται στο γήπεδο μόνο και μόνο για να εκτονωθούν από την καθημερινότητα τους, πολλές φορές βρίζοντας και σε μερικές φορές βιαιοπραγώντας.
    Επειδή τυγχάνει να κατάγομαι από την Αμαλιάδα και για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκα στο Δ.Σ. της ομάδας μας, του ΚΟΡΟΙΒΟΥ, στο τμήμα που σήμερα γιορτάζουμε την μεγαλύτερη του επιτυχία.
    Αλλά και παράλληλα σήμερα τα παιδιά μου αθλούνται στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην Ε.Α.Π., όπου το μεγαλύτερο από τα παιδιά μου βρισκόταν και στην αποστολή της Ε.Α.Π.
    Και επειδή ήμουν στο παιχνίδι την Τετάρτη και έζησα από κοντά τα γεγονότα που δεν τιμούν τον αθλητισμό και πολύ περισσότερο και τα δύο ιστορικά σωματεία.
    Περιορίστε λοιπόν όλοι τις δηλώσεις και τις αναφορές που κάνετε στο διαδίκτυο, συγκρατηθείτε.
    Πολύ περισσότερο αυτοί που δεν ακολουθούν την κάθε ομάδα στα εκτός έδρας παιχνίδια.
    Όσο για τα γεγονότα πολλοί άλλα έλεγαν στην δίωρη αναμονή μέχρι να συνταχθεί το Φ.Α. από τους Διαιτητές και άλλα στις επίσημες ανακοινώσεις τους.
    Και ξέρετε ότι ήμουν παρόν και τα γνωρίζω από πρώτο χέρι.
    Εάν πραγματικά θέλετε να απομονώσετε τους υπαίτιους, τότε αναρτήστε στο διαδίκτυο τα Βίντεο που έχετε στην κατοχή σας,δώστε τα στην αστυνομία για να εντοπίσει τους υπαίτιους των γεγονότων και να αποδοθούν από το νόμο οι προβλεπόμενες ποινές.
    Όλα τα υπόλοιπα το μόνο που κάνουν είναι να διαιωνίζουν την αντιπαράθεση σε βάρος του αθλήματος, διώχνοντας τα παιδιά και τους γονείς τους από γήπεδα.
    Άν αυτός είναι σκοπός σας συνεχίστε.

  • Comment Link αγανακτισμένος by athens Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 19:53 posted by αγανακτισμένος by athens

    Υπάρχει απάντηση ένα-ένα στα σημεία από την ανακοίνωση της ΕΑΠ από τον επίσημο ΚΟΡΟΙΒΟ;
    Τα υπόλοιπα αποτελούν μυθεύματα και ανυπόστατα επιχειρήματα για να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους.


    ΚΟΡΟΙΒΟΣ-ΕΑΠ αγώνας Βόλεϊ:
    Κέρδισε η ΒΙΑ, Έχασε ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.


    Η ομάδα μας η Ε.Α.Π. δεν κατάφερε να κάνει το διπλό και να προκριθεί στην τελική φάση των play-off για την άνοδο στην Α2 μέσα στην Αμαλιάδα.
    Ηττήθηκε με 3-1 σετ από την ομάδα του ΚΟΡΟΙΒΟΥ, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη μέσα σε ένα γήπεδο «Καμίνι» από πλευράς των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδος.
    Δυστυχώς όμως, ο αγώνας σημαδεύτηκε από εκτεταμένα επεισόδια που εξελίχθηκαν με το τέλος του αγώνα και πριν πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος χαιρετισμός μεταξύ των ομάδων και των διαιτητών.
    Φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας που βρίσκονταν στην εσωτερική κερκίδα πλησίον του αγωνιστικού χώρου, εισήλθαν μέσα και προπηλάκισαν αθλητές της Ε.Α.Π.
    Τα επεισόδια πήραν μεγάλη διάσταση λόγω της απουσίας Αστυνομικής Δύναμης αλλά και την ανυπαρξία μελών του Δ.Σ. του ΚΟΡΟΙΒΟΥ για να συγκρατήσουν τον όχλο.
    Τέτοια απαράδεκτα γεγονότα προσβάλουν και δυσφημούν το άθλημα του Βόλεϊ, απομακρύνουν τα παιδιά από τον αθλητισμό και τις οικογένειες από τα στάδια, διαταράσσοντας τις καλές σχέσεις μεταξύ των ομάδων.
    Εμείς θα συνεχίσουμε να υποδεχόμαστε φιλικά την ομάδα του ΚΟΡΟΙΒΟΥ, τους γονείς αλλά και του φίλους της που κάθε φορά την συνοδεύουν, όπως το έχουμε ήδη πράξει τόσο όταν κερδίζαμε όσο και όταν χάναμε στους μεταξύ μας αγώνες.
    Καλούμε όμως το Δ.Σ. του ΚΟΡΟΙΒΟΥ εκτός από την καταδίκη των διαδραματιζόμενων γεγονότων, να μην συμπεριλαμβάνει στα μεταξύ μας παιχνίδια στην Πάτρα, τον Βοηθό Προπονητή και τέως παίκτη Γ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ.
    Η Ενέργειά του να γρονθοκοπήσει αθλητή μας, να συμπαρασύρει τον όχλο που τον κτυπούσε ανελέητα ακόμη και όταν είχε πέσει στο παρκέ αδιαφορώντας για τους κινδύνους και την εξέλιξη των γεγονότων, τον κατατάσσει στην κατηγορία των ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ και όχι στους παράγοντες που θέλουν την ανάπτυξη του αθλήματος και την αποτροπή της βίας.
    Ευθύνη έχουν και οι διαιτητές που δέχθηκαν να ξεκινήσει ο αγώνας χωρίς την απαιτούμενη άδεια για τον συγκεκριμένο αγώνα και την παρουσία Αστυνομικής Δύναμης, αλλά και να συνεχιστεί ο αγώνας ακόμη και όταν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας διαφωνούσαν σε σφυρίγματα, εισέρχονταν στον αγωνιστικό χώρο και προσέγγιζαν τη σκάλα του Α’ διαιτητή, με αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή.
    Στον αγωνιστικό τομέα, η νεανική ομάδα της Ε.Α.Π. μπήκε δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας τα τρία σετ στις λεπτομέρειες και στην απειρία με μικρή διαφορά πόντων. Στο τρίτο σετ όπου η ομάδα μας βελτίωσε την υποδοχή της και περιόρισε τα λάθη, η Ε.Α.Π. κέρδισε εύκολα και με διαφορά 13 πόντων.
    Καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα ήταν το ανύπαρκτο φιλέ που χρεώθηκε στην Ε.Α.Π. κατά το δεύτερο σετ και όταν το σκορ ήταν 23-24 υπέρ του ΚΟΡΟΙΒΟΥ, τελειώνοντας το σετ και κάνοντας το 2-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος.
    Τα σετ: 26-24, 25-23, 12-25, 25-23.

  • Comment Link Γιαννης Τσερεγκουνης Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 15:40 posted by Γιαννης Τσερεγκουνης

    Εαν ειμαι παναγια η οχι το εχει δειξει η πορεια μου εδω και 16 χρονια στα ελληνικα γηπεδα απο την Ορεστιαδα εως την Κρητη και αυτο το γνωριζουν πολυ καλα προπονητες,παιχτες και διαιτητες που εχω αγωνιστει ολα αυτα τα χρονια.Δεν ειναι τυχαιο που ολα αυτα τα χρονια δεν εχω δωσει το δικαιωμα σε κανεναν να δημιουργησει αρνητικα σχολια προς το προσωπο μου και αυτο το γνωριζει καλυτερα ο κυριος Γερανιος που στο παρελθον ηθελε να συνεργαστουμε.Το ηθος και η αθλητικη παιδεια χτιζετε μεσα απο τις εμπειριες που αποχτα ο καθε αθλητης.Καταδικαζω ολα αυτα που εγιναν το απογευμα της τεταρτης και τιθωμαι απεναντι σε καθε ειδους βιοπραγια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ