1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2014 13:38

Άγριο ξύλο στην Αμαλιάδα, χτυπήθηκαν παίκτες της ΕΑΠ!

Στιγμές ωμής βίας και απίστευτης αγριότητας ακολούθησαν του προχθεσινού ημιτελικού των πλέι-οφ της Α' Κατηγορίας της ΕΣΠΕΠ, Κόροιβος-ΕΑΠ 3-1 σετ, που έγινε στην Αμαλιάδα. Ολα άρχισαν όταν στον καθιερωμένο χαιρετισμό μεταξύ των δύο ομάδων, συνεχίστηκε σε έντονο ύφος η αντιπαράθεση παικτών που είχε ξεκινήσει στη διάρκεια του αγώνα. Την ίδια ώρα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο 40-50 οπαδοί του Κόροιβου και κυνήγησαν παίκτες της ΕΑΠ...

Την «έπεσαν» στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, στον Γιώργο Σύρρο και στον Σπύρο Πετούση και έγινε μεγάλος χαμός!

Είχαμε κλωτσιές, μπουνιές και οτιδήποτε άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί και ακολούθως παίκτες και των δύο ομάδων και οπαδοί των γηπεδούχων έγιναν ένα κουβάρι και για μισή ώρα έπεσε άγριο ξύλο!

Αστυνομία δεν υπήρχε ούτε για δείγμα στο γήπεδο, κλήθηκε καθυστερημένα και όταν έφτασε επέβαλε την ηρεμία, αλλά το κακό είχε γίνει.

«Είμαι σχεδόν 20 χρόνια στα γήπεδα, αλλά πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο» έλεγε ο πρώτος διαιτητής Αδάμ Λεβέντης και πρόσθεσε με νόημα: «Εγινε γενική σύρραξη και δεν ήξερες ποιος είναι ο αμυνόμενος και ποιος ο επιτιθέμενος. Επικράτησε απίστευτη αλλοφροσύνη».
 
Στο Φ.Α. ο Αδάμ Λεβέντης μαζί με τον δεύτερο διαιτητή του παιχνιδιού Γιάννη Καραπήτα έγραψαν περιληπτικά τι συνέβη, αλλά λεπτομέρειες επρόκειτο να αναφέρουν στην συμπληρωματική έκθεση την οποία σήμερα αναμένεται να παραδώσουν στην ΕΣΠΕΠ.
 
Οι διαιτητές κράτησαν τα δελτία των Σπύρου Πετούση και Δημήτρη Παπαδόπουλου και στο Φ.Α. ανέφεραν για τις δύο διακοπές, και την εισβολή οπαδού του Κόροιβου, ο οποίος έφτασε ως την σκάλα του πρώτου διαιτητή!
 
Εκεί διεκόπη για πρώτη φορά το παιχνίδι, ενώ στην δεύτερη διακοπή όπως αναφέρεται στο Φ.Α. οπαδός με κασκόλ του Κόροιβου έφτασε ένα βήμα πριν τον αγωνιστικό χώρο.
 
Οταν ρωτήσαμε τον γυμνασίαρχο του παιχνιδιού, Δημήτρη Μαστορόπουλο, για το τι συνέβη αρνήθηκε ευγενικά να αναφερθεί σε λεπτομέρειες τονίζοντας: «Ισχύουν ότι έχει γραφεί στο Φ.Α. Θα ακολουθήσει και δική μου έκθεση και από εκεί μπορείτε να αντλήσετε περισσότερη ενημέρωση. Αυτό που μπορώ μόνο να πω είναι ότι προσωπικά όσα χρόνια και είμαι πολλά, είμαι στα γήπεδα δεν έχω δει παρόμοια γεγονότα».

Στο νοσοκομείο ο Παπαδόπουλος με 40 ράμματα!

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος πάνω στη φασαρία και προσπαθώντας να βγει από το γήπεδο κλώτσησε μια πόρτα στην έξοδο και τα τζάμια έπεσαν στο δεξί του πόδι και του έκαναν ζημιά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και του τοποθετήθησαν 30-40 ράμματα!
 
Πηγή: pelop.gr

6 σχόλια

  • Comment Link Patrinos_gate3 Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 11:19 posted by Patrinos_gate3

    Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια. Μυαλό δεν έβαλες; Κατάλαβε το άνθρωπε μου. Είσαι μόνο ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ. Σε περιμένουμε με μεγάλη αγωνία στην Αγυιά.

  • Comment Link Σ.Χ. Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 10:34 posted by Σ.Χ.

    Πραγματικά ο Κοροιβος είναι μια ομαδα που στηρίζεται από τους απλους πολιτες της πολης του. όλοι όσοι έρχονται φιλοξενούμενοι θα δουν ότι τα μισα άτομα στις κερκίδες είναι γυναίκες και παιδια. Το γεγονος ότι ποτε δεν εχει συμβει κατι τετοιο ξανα στην πολη μας ειναι αδιαμφισβήτητο. Τι μπορει να το προκαλεσε δεν εχει προβληματισει κανεν απο αυτους που έγραψαν το αρθρο; Μια ενημερωση απο τη Διοίκηση της ομαδας δεν τους ενδιεφερε να πάρουν πρωτα; Ειναι κριμα, γιατι διαστρεβλώνονται τα γεγονοτα και δημιουργείται ένα περίεργο και ψευδές κλίμα. Ειναι κριμα επίσης να βλέπουμε αθλητες να έχουν αυτην την συμπεριφορα και να προκαλουν ή να απειλουν οχι μονο τους παιχτες του Κοροιβου αλλα και τους φιλαθλους. Οτι τα παιδια αυτα ξεφυγαν εντελως ειναι σιγουρο...μακαρι να ειχαν εναν καλυτερο προπονητη να μπορουσε να τα νουθετήσει. Στο νεαρο παιχτη, που κλώτσησε την τζαμαρια του γηπέδου από τα νεύρα του , και το έκανε μπροστα σε πολλή κοσμο...ευχομαι περαστικα .

  • Comment Link Aγγελος Αθανασοπουλος Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 09:54 posted by Aγγελος Αθανασοπουλος

    Ημουν μπροστα στα γεγονοτα απο την πρωτη στιγμη μεχρι και την τελευταια.Ο κυριος που γραφει το παραπανω γιατι δεν το υπογραφει κιολας??? Οι πηγες του ποιες ηταν? Εκανε ερευνα και διασταυρωση οσων του μεταφερθηκαν ? Οι επιδοσεις του στην δημοσιογραφια και στην αντικειμενικοτητα ειναι αντιστροφως αναλογες της ικανοτητας του στην αντιγραφη και την παπαγαλια οσων πολυ επιλεκτικα και υποκειμενικα του μεταφερθηκαν...Να ξεκαθαρισω εδω οτι αισθανομαι πολυ ασχημα για οσα συνεβησαν,σαφως και οι 2-3 θεατες συμπεριφερθηκαν με επιεικως απαραδεκτο τροπο και ευτυχως που ο παικτης ,ο οποιος μονος του και χωρις να ειναι καν καποιος διπλα του κλωτσησε το τζαμι ,γλιτωσε τα χειροτερα...

  • Comment Link Ειρήνη M. Σάββατο, 03 Μαΐου 2014 08:44 posted by Ειρήνη M.

    Απαντά στο άρθρο σας μια μητέρα δύο παιδιών που από το 2007 παρακολουθεί τους αγώνες βόλλει του κοροίβου μαζί με τα παιδιά της και δεν έχει συναντήσει ξανά τέτοια αντιαθλητική συμπεριφορά από επαγγελματίες παίκτες, όπως την προχθεσινή προκλητική συμπεριφορά κάποιων παικτών της ΕΑΠ. Ενώ στο πρώτο παιχνίδι μας υποδέχτηκαν στην Πάτρα με φιλικές διαθέσεις- πλην κάποιων φιλάθλων που τα έβαλαν με τα παιδιά μας γιατί υποστήριζαν την ομάδα μας- στον εντός έδρας αγώνα από την αρχή προκαλούσαν τους φιλάθλους με χειρονομίες και την συμπεριφορά τους, ειδικότερα το νούμερο 9, το νούμερο 11, το νούμερο 15 και το νούμερο 20 (με συγχωρείτε δεν γνωρίζω ονόματα)και διαμαρτύρονταν συνεχώς στον πρώτο διαιτητή κοιτώντας προκλητικά προς την κερκίδα των φιλάθλων και χειρονομώντας άπρεπα μπροστά στα μάτια των παιδιών μας. Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ η ομάδα μας πανηγύριζε τη νίκη της συγκεκριμένοι παίκτες της ΕΑΠ επιτέθηκαν(και λεκτικά) σε παίκτες της ομάδας μας και οπαδούς που πανηγύριζαν. Έτσι,ξεκίνησαν τα επεισόδια, όσο για τα 40 ράμματα στο πόδι του παίκτη της ΕΑΠ εύχομαι περαστικά και καλό είναι κάποιος να του μάθει να συγκρατεί τα νεύρα του.

  • Comment Link Τάκης Σάκκος Παρασκευή, 02 Μαΐου 2014 12:19 posted by Τάκης Σάκκος

    Τι να απαντήσει κανείς όταν άνθρωποι- δημοσιογράφοι χωρίς να διασταυρώνουν πληροφορίες χρησιμοποιούν την δύναμη της πένας τους για να καλύψουν γεγονότα και να εξυπηρετήσουν δικα τους συμφέροντα?
    Ποιός αλήθεια σας έδωσε αυτές τις πληροφορίες και τις δημοσιεύετε "ελαφρά τη καρδία"?
    Πραγματικα 30 χρόνια στα γήπεδα ουδέποτε είδα τέτοια βία.
    Ενώ η ομάδα μας, τα παιδιά μας ,οι φιλαθλοί μας πανηγύριζαν στη μέση του γηπέδου μας οι παίχτες της ΕΑΠ επιτέθησαν απρόκλητα και ανεξέλεκτα προς όλους. Εγώ ο ίδιος πρώτος δεχτηκα επίθεση με το γόνατο απο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, μπροστά στον 2ο διαιτητή Γιάννη Καραπήτα, ο παίχτης Τσερεγκούνης απο τους Γιώργο Σύρρο και στον Σπύρο Πετούση όπως και τα μικρά παιδια που είχαν τις μπάλλες, το παιδί που έγραφε τους πόντους (έφαγε κλωτσιά στο στήθος και σωριάστηκε στο τερεν), ο παλιός παίχτης Σωτηρόπουλος που βρισκόταν στον πάγκο (στα γεννητικά όργανα).
    Αλλωστε δεν είναι τυχαίο οτι τα δελτία που κρατήθηκαν ήταν μόνο παιχτών της ΕΑΠ.
    Ο παιχτης Δημήτρης Παπαδόπουλος κλώτσησε μόνος του απο τα νερα του το τζάμι της εξώπορτας και αυτοτραυματίστηκε δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρο μας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
    Αναμένω με ενδιαφέρον την απάντηση της επίσημης ΕΑΠ και τις εκθέσεις των διαιτητών μέσα δε στην ημέρα θα έχετε και την είσημη απαντηση του Κοροίβου.

    Τάκης Σάκκος
    έφορος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ