1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-02-2014 13:01

Εκλογές και απολογισμό στη Νίκη Βόλου

Ανακοινώνεται ότι η ετήσια Τακτική και Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 19:00 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 20:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της συνέλευσης.

2. Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός για την τρέχουσα περίοδο – Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

3. Προκήρυξη εκλογών.

4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Ανακοινώνεται επίσης, ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014. Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές από την Τρίτη 25/2 μέχρι και την Πέμπτη 27/2.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου.

Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους.

Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, καθώς και εγγραφές μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 10:00-13:00 και 19:00-21:00.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ