1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-11-2014 12:09

Νίκη αφιερωμένη στον Βαγγέλη

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα των κοριτσιών της Φ.Ε.Ιωαννίνων στο Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΕ. Με αντίπαλο αφ΄ ενός την ενισχυμένη φέτος ομάδα του Γ.Σ.Άρτας και αφ΄ ετέρου τις πολλές απουσίες βασικών αθλητριών της (Κύρλα Έλενα, Τάσση Μαριάνθη, Κόντου Ιωάννα και Βώττη Χάϊντι) αφού είναι μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου , η Φ.Ε.Ι. ταξίδεψε το μεσημέρι της Κυριακής στην Άρτα , όπου παρά τη σύνθεση ανάγκης , ήθελε να συνεχίσει την προϊστορία που την ήθελε να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο της Άρτας τα προηγούμενα χρόνια.


Στο πρώτο σέτ οι ομάδες πήγαιναν μαζί έως τον εικοστό πόντο , η Άρτα προηγήθηκε με 22-20 , η ΦΕΙ ισοφάρισε 22-22 , η Άρτα ξανά μπροστά με 24-22 , η ΦΕΙ ισοφάρισε ξανά 24-24, πάλι η Άρτα μπροστά με 25-24 και ένα σερί τριών πόντων έδωσε το σέτ στη ΦΕΙ με 27-25.

Στο δεύτερο σέτ η ΦΕΙ με όπλο το καλό σερβίς προηγήθηκε αρχικά 9-0 , η Άρτα πλησίασε αρχικά με 9-6 , η ΦΕΙ ξέφυγε ξανά με 16-10 και συνέχισε μέχρι το τέλος του σέτ , κερδίζοντάς το με 25-13.

Στο τρίτο σέτ η ΦΕΙ παρ΄ότι προηγήθηκε με 17-13 και μπορούσε να τελειώσει το μάτς , εν τούτοις στο σημείο αυτό , έκανε μεγάλη "κοιλιά" , βρέθηκε πίσω με 23-21 όπου δυό συνεχόμενα λάθη εις βάρος της του Διαιτητού της συνάντησης έδωσαν το σέτ στην Άρτα με 25-21 .
Στο τέταρτο σέτ η ΦΕΙ προηγήθηκε από την αρχή με 6-2 , έφθασε στο 18-14 και στο 22-18 και τέλειωσε το σέτ με 25-20 παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο.

Φ.Ε.Ιωαννίνων(Καλογήρου) Βερυκίου Κατερίνα, Τάσση Άννα, Μάστορα Αθηνά, Τσουβέλη Μαρία, Βαρτζιώτη Νεφέλη, Ράπτη Δέσποινα , Αυγερινού Αργυρώ(Λίμπερο) ,Παπασπύρου Ίρις, Χριστοδούλου Κατερίνα
Γ.Σ.Άρτας(Σταμούλης) Γιώτη, Δασκάλου, Δαλακλή, Ραβανού, Δήμου, Σωτηρίου, Πραμαγκιούλη(Λίμπερο)Παπαδημητρίου, Σίμου, Ζώβα, Μίγδου .

Στο τέλος της συνάντησης ο προπονητής των νικητών Καλογήρου Δημήτρης δήλωσε : «Παρά το γεγονός ότι αγωνιστήκαμε με πολλές απουσίες , συγχαίρω τις αθλήτριές μου που τις αντικατέστησαν επαξίως.

Αφιερώνω την πρώτη νίκη του Πρωταθλήματος , στη μνήμη του αθλητικογράφου της πόλης μας Βαγγέλη Λέκκου (που χθες η οικογένειά του τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνό του), που πάντοτε είχε να πεί ένα καλό λόγο και γιά την ομάδα μας και γιά μένα προσωπικά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ