1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-11-2014 12:57

Πρεμιέρα με το δεξί για την Άρτα

Η Άρτα επέστρεψε από τα Γιάννενα με ένα πολύτιμο τρίποντο, παρά τις απουσίες βασικών παικτών (Αθανασίου-Τσίνα). Στα δύο πρώτα σετ με σοβαρότητα, σωστή οργάνωση από τον Σαλεμή, πολύ καλό μπλοκ και σχεδόν όλες τις επιθέσεις τελειωμένες, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης και εύκολα τα πήρε με 14-25.


Στο 3ο σετ οι αλλαγές και η χαλαρότητα μετά τα μισά του, έβαλαν σε θέση οδηγού την ομάδα του Δημήτρη Καλογήρου, που συντηρούσε μια διαφορά 3 πόντων μέχρι το 23-20. ο Πορτοβάρας μετά το 2ο time-out άλλαξε πασαδόρο και στη θέση του Σαλεμή έβαλε τον Κωστανίκο και γυρίσε το για το 23-24. Η Φ.Ε.Ι. από το κέντρο με τον Καψάλα ισοφάρισε 24-24. Η Άρτα προηγήθηκε πάλι με τον Καραβασίλη 24-25, αλλα ήρθε η εκ νέου ισοφάριση με τον Καψάλα 25-25. Νέο προβάδισμα για την Άρτα με 25-26 με τον Καραβασίλη να τελειώνει άλλη μια επίθεση, όμως το χαμένο σέρβις του Κωστανίκου και δύο «δύσκολες» επιθέσεις στο φιλέ του κατά τα άλλα άριστα επιθετικά Τασηνίκου, δώσανε το σετ στους Γιαννιώτες που με 28-26 μειώσαν σε 1-2. Οι φωνές του προπονητή και η τοποθέτηση του Κραψίτη σε διαγώνιο, επαναφεραν την τάξη και εύκολα κερδίσαμε το σετ 17-25 και το παιχνίδι με 3-1 σετ.

Ο Καραβασίλης με τον Τασηνίκο ήταν με διαφορά οι κορυφαίοι. Μάλιστα ο τελευταίος ήταν πολύ καλός και στην άμυνα, μη αφήνοντας καμιά μπάλα να πέσει στο παρκέ. Αντίθετα από την Φ.Ε.Ι. Θεόπιστος, Καψάλας ήταν οι καλύτεροι.

Φ.Ε.Ι.(Καλογήρου Δημήτρης): Θεόπιστος, Καψάλας, Πέτσιος, Παπασπύρου, Ζαλαβράς, Καλογήρου, Κολιός.
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY(Πορτοβάρας Αποστόλης): Καραβασίλης, Κωστανίκος, Σαλεμής, Κραψίτης, Κομζιάς, Μπίκας, Τασηνίκος, Δημοθεόδωρος, Κουτσούπας λ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ