1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-04-2014 12:56

«Οι αγώνες άφησαν παρακαταθήκη στο άθλημα»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την άνοδο της ΓΕΜ στην Α2 εξέδωσε η ομάδα της Άρτας παρά την ααπογοήτευσή της για τον αποκλεισμό.

«Ο σύλλογός μας παρά την απογοήτευση που δεν μπορέσαμε να υπερασπιστούμε την 1η θέση που κατακτήσαμε δικαίως και με διαφορά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί δημόσια την ομάδα της Γ.Ε. Μεσολογγίου (Διοίκηση-Προπονητικό team-Αθλητές) για την δίκαιη άνοδό τους στην Α2 Εθνική κατηγορία. Δύο παιχνίδια που παρακολούθησαν περισσότεροι από 1300 φίλαθλοι δημιουργώντας απίστευτη ατμόσφαιρα, τόσο στην Άρτα, όσο και στο Μεσολόγγι, παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και με φάσεις υψηλού επιπέδου ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ και ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ αφήνουν στο άθλημά μας που τόσο το έχει ανάγκη. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε και ταυτόχρονα υποσχόμαστε ότι θα γίνουμε πιο σοφοί διδασκόμενοι από τα λάθη μας (λάθος προσέγγιση τα play-off, μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής και απροπονησίας) και την επόμενη σαιζόν θα επανέλθουμε πιο δυνατοί. Και πάλι τα συγχαρητήριά μας στην Γ.Ε. Μεσολογγίου και ευχόμαστε μια καλή πορεία στην Α2».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ