1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2014 14:55

Βασίλης Μανθάτης: «Όλο το Μεσολόγγι την Κυριακή στο γήπεδο» (videos)

Ο Βασίλης Μανθάτης προπονητής της ΓΕ Μεσολογγίου μίλησε για την νίκη επί της Άρτας που τους βάζει με το ένα πόδι στην Α2.

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου. Ξεκινήσαμε δυνατά στο πρώτο σετ και κάνουμε το 1-0, πάλι στο δεύτερο ξεκινάμε πολύ καλά και παθαίνουμε ένα ολικό μπλακ-αουτ και μέχρι το τέταρτο ήμασταν εγκλωβισμένοι. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε με τίποτα. Είχαμε και την πίεση του κόσμου της Άρτας. Καταφέραμε όμως στο τέταρτο σετ και ειδικά ενώ το σκορ ήταν 10-10, να ανακάμψουμε, να βρούμε την συγκέντρωση μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Στο τάι μπρέικ προσέξαμε τα στοιχειώδη λάθη, η Άρτα έχασε αρκετά σερβίς στο τέλος, ενώ εμείς τελειώσαμε όλες τις επιθέσεις μας. Να ευχαριστήσω τους παίχτες μου, τον κόσμο που μας ακολούθησε και ήταν συγκλονιστικός και να καλέσω όλο το Μεσολόγγι να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο να μας υποστηρίξει».

 

Από την άλλη ο τεχνικός της Άρτας Αποστόλης Πορτοβάρας παρά την ήττα, έμεινε ευχαριστημένος από τους αθλητές του.

«Εγώ είχα επισημάνει στους παίχτες μου ότι το παιχνίδι θα ήταν πολύ δύσκολο. Άλλωστε το Μεσολόγγι είχε αγωνιστική δραστηριότητα, ενώ εμείς φτάσαμε εύκολα στον τελικό. Τις τελευταίες 15 μέρες δεν κάναμε προπόνηση, η μοναδική ήταν χθες και λογικό ήταν να το πληρώσουμε σήμερα και να χάσουμε δίκαια. Πραγματικά όμως το παιχνίδι ήταν διαφήμιση του βόλεϊ, το γήπεδο γέμισε, αυτά είναι τα ωραία του αθλητισμού. Απλά εμείς θα προσπαθήσουμε παρά τους τραυματισμούς που έχουμε να πάμε να παλέψουμε το παιχνίδι την Κυριακή. Αλλά σε αυτή την χρονιά είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που πετύχαμε». 

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ