1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-03-2014 16:59

Και μαθηματικά στην πρώτη θέση η Άρτα

Τη 10η συνεχόμενη νίκη σημείωσε η Άρτα Volley στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής και απόλυτο αβαντάζ στα πλέι οφ που αναμένεται να ξεκινήσουν το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Η ομάδα των Αποστόλη Πορτοβάρα, Γιάννη Σταμούλη μόνο στο 3ο σετ συνάντησαν δυσκολίες στην Λευκάδα, όταν και βρισκόμενοι πίσω με 23-17 κάνανε την ανατροπή με συνεχόμενα μπλοκ και κερδίσανε το σετ 24-26. Τα άλλα δύο ήταν παράσταση για ένα ρόλο και τα κέρδισε η ΑΡΤΑ VOLLEY 14-25, 15-25.

Τα στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι ήταν μπλοκ και σέρβις, όπου η Αρτινή ομάδα κυριάρχησε, έχοντας στο μεν μπλοκ τους Τάνα, Τσήνα, Κωστανίκο άτρωτους, στο δε σέρβις τους Χαττάρι, Πλακιά, Αθανασίου ασυναγώνιστους.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Μπούτη.

Ξεχώρισαν Πλακιάς, Χαττάρι και Τάνας, ενώ για τις Ελπίδες Μάκος και Ναζόπουλος.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Παπαθανασίου): Μάκος, Ναζόπουλος, Λαινάς, Νάσσης, Φωτεινός, Γληγόρης, Κοντογεώργης Γ., Κοντογεώργης Χ., Αραβανής λ., Κώτσης, Γαζής, Βουκελάτος λ.

Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Πορτοβάρας, Σταμούλης): Αθανασίου, Τασηνίκος, Κωστανίκος, Πλακιάς, Τάνας, Τσήνα, Κουτσούπας, Λιανός, Κομζιάς, Δάσκαλος, Χαττάρι.


Η ΑΡΤΑ VOLLEY κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα με 28 βαθμούς (της μένει ένα παιχνίδι με Αρχίλοχο) , ενώ την 2η θέση η Γ.Ε. Μεσολογγίου που νίκησε τον Α.Ο. Πρέβεζας 3-1, φτάνοντας τους 24 βαθμούς. Την  3η θέση κατέλαβε η Βολίδα Κέρκυρας που είχε ρεπό χθες, ενώ για την 4η θέση ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού οι Ελπίδες παρότι έχουν 15 βαθμούς, έναντι 17 της Πρέβεζας, ελπίζουν σε σημερινό τρίποντο με την Γ.Ε.Μ. για να «κλέψουν» την 4η θέση και να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε play-off.

1 σχόλιο

  • Comment Link ανωνυμος Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 09:55 posted by ανωνυμος

    Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον Αποστολο Πορτοβαρα που συνεχιζει το ΕΡΓΟ του σ αυτη τη μικρη πολη..Θα τον χαρακτηρισω ως εκ των τελευταιων ρομαντικων του βολλευ!!!Ειναι παρα πολλα τα χρονια που παλευει μονος του,βρισκοντας πορους,χωρις καμια μα καμια βοηθεια κανοντας τον προπονητη-εφορο-προεδρο και παραυτα καταφερνει να πετυχαινει τους στοχους που θετει με επιτυχια..Το γεγονος οτι στους αθλητες του καθε χρονια δεν λειπει ΤΙΠΟΤΑ αυτο απο μονο του αποτελει παραδειγμα προς μιμηση για πολλα σωματεια..(χορηγει στους αθλητες ακομα και παπουτσια)...Ναι καλα διαβασατε ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ..Αγωνιζομαι στην β εθνικη κ στην α2 τα τελευταια 10 χρονια σε σωματεια της αθηνας και δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που μου εδωσαν χρηματα για παπουτσια..Εδω και αρκετα χρονια ειναι δεκαδες οι αρτινοι αθλητες που φευγουν απ τα χερια του για να στελεχωσουν σωματεια της α1 ακομη και της εθνικης ομαδας..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανοιξτε τα ματια σας οι τοπικοι και περιφεριακοι φορεις και βοηθηστε τον για να γινει κατι καλο στο νομο που στην τελικη συμφερει ολους σας..Υλικο υπαρχει,μερακι υπαρχει το μονο που χρειαζεται ειναι ελαχιστη βοηθεια κ θα δουμε ολοι μας μεγαλα πραγματα!!Κλεινοντας θελω μεσα απ την καρδια μου να του ευχηθω η ομαδα του ν ανεβει στην α2!!! ΥΓ.Επ ουδενι δεν υπαρχει δολος απ την πλευρα μου και οποιος θελει να μαθει ποιος ειμαι αρκει να απαντησει στο αρθρο ζητωντας το.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ