1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-02-2014 18:19

Οδηγεί την κούρσα η Άρτα, 3-0 την ΦΕΙ

Νέα νίκη και 8η συνεχόμενη πέτυχε η ΑΡΤΑ VOLLEY και με 22 βαθμούς οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Ανδρών. Στα Γιάννενα επικράτησε εύκολα της Φ.Ε.Ι. με 3-0 σετ, δείχνοντας και πάλι ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Στο 1ο σετ μετά το αρχικό μούδιασμα και την απόλυτη ισορροπία 7-7, η Αρτινή ομάδα πάτησε γκάζι και εύκολα έφτασε στο 13-25 με  επίθεση τέλεια, χωρίς κανένα λάθος. Στο 2ο σετ από την αρχή πήρε κεφάλι στο σκορ και εξίσου εύκολα το κατέκτησε 16-25.

Στο 3ο η ΑΡΤΑ VOLLEY χαλάρωσε, αντίθετα με την Φ.Ε.Ι. που πίεσε από το σερβίς και στα μισά προηγήθηκε 14-13. Μέχρι εκεί όμως, αφού ο αρχηγός της Αρτινής ομάδας Κώστας Πλακιάς ανέλαβε να ξυπνήσει τους συμπαίκτες του και το κατάφερε θαυμάσια, μετά από μια τελειωμένη επίθεση και μπλοκ, πήγε στο σερβίς και έφτασε στο 14-23 αποκαθιστώντας την τάξη. Εύκολα πλέον τελείωσε το σετ 16-25 και το παιχνίδι με 0-3 υπέρ της ΑΡΤΑ VOLLEY.

Ξεχώρισαν για την γηπεδούχο Φ.Ε.Ι. Λαγός και Σιάμπαλης, ενώ για την ΑΡΤΑ VOLLEY Πλακιάς, Τασηνίκος, Κομζιάς, αλλά και ο πασαδόρος Κωστανίκος που οργάνωσε σωστά το παιχνίδι. 

Τα σετ: 0-3 (13-25, 16-25, 16-25) 

Φ.Ε.Ι.(Καλογήρου): Υφαντής, Λαγός, Σιάμπαλης, Λειβαδιώτης, Βάσσιος, Καλογήρου, Τροκάνης, Παπασπύρου
Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY (Πορτοβάρας): Πλακιάς, Χαττάρι, Τάνας, Κουτσούπας λ., Τσήνα, Κωστανίκος, Αθανασίου, Τασηνίκος, Κομζιάς, Δάσκαλος, Λιανός.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ