1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-01-2014 21:36

Κορυφή για την Άρτα, 3-0 τον Αρχίλοχο

Σε αναβληθέν παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής η Ααρτα Volley νίκησε τον Αρχίλοχο Λευκίμμης  με 3-0 σετ και έπιασε κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας συγκάτοικους Α.Ο. Πρέβεζας και Γ.Ε. Μεσολογγίου με 13 βαθμούς.

Το παιχνίδι στερείται κριτικής, αφού οι Αρτινοί παρά τις απουσίες βασικών παικτών (Τάνας, Τασηνίκος, Παυλάκης), αλλά και με εντελώς απροπόνητο τον αρχηγό Κώστα Πλακιά (πέρασε πνευμονία) που χρησιμοποιήθηκε μόνο για 2 σετ από τον κ. Πορτοβάρα, δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες και εύκολα κατακτήσανε και τα 3 σετ.

Στο 1ο σετ η ΑΡΤΑ VOLLEY μπήκε δυνατά, προηγήθηκε 9-3, 13-5 και 19-10, όταν και ο κ. Πορτοβάρας  άλλαξε τους Κωστανίκο, Τάνα, με τους Καραμπά, Δάσκαλο (τις μοναδικές αλλαγές που είχε σήμερα). Αυτό δεν άλλαξε την εικόνα  και εύκολα κατέκτησε το σετ 25-17, με το σέρβις  και το μπλοκ να λειτουργεί άριστα.

Στο 2ο σετ η ΑΡΤΑ VOLLEY πίεσε  ακόμη περισσότερο τους Λευκιμμιώτες από το σέρβις, αναγκάζοντάς τους σε πολλά λάθη, φτάνοντας πολύ εύκολα στο 21-08. Αλλαγή πασαδόρου, έξω ο Κωστανίκος μέσα ο  Καραμπάς, με τον τελευταίο να οργανώνει σωστά, συνεχίζοντας την καλή του εικόνα που έδειξε και στο 1ο σετ και εξίσου εύκολα έληξε το 2ο σετ 25-09.

Η Αρτινή ομάδα έδειξε σοβαρότητα και στο 3ο σετ, προηγήθηκε 13-6, όταν και τραυματίστηκε ο Πλακιάς στο γόνατο και αποσύρθηκε, παίρνοντας την θέση του ο δεύτερος πασαδόρος  Καραμπάς. Παίζοντας με δύο πασαδόρους στο υπόλοιπο του σετ, δεν έγιναν λάθη για την ομάδα του Αποστόλη Πορτοβάρα, αντίθετα με τον Αρχίλοχο και με 25-11 τελείωσε το  σετ και ο αγώνας με 3-0. Ξεχώρισαν Κωστανίκος, Τσήνα, Χαττάρι για την Άρτα Volley, ενώ για τον Αρχίλοχο ο Γ. Σαμοήλης.

Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-9, 25-11)

Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY: Τάνας, Κομζιάς, Κωστανίκος, Τσήνα, Χαττάρι, Πλακιάς, Αθανασίου, Δάσκαλος, Κουτσούπας λ., Λιανός λ., Καραμπάς
ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ: Σαμοήλης Χρυσ. ,Κοντομάρης, Βούλγαρης, Ασπιώτης, Πανδής, Σαμοήλης Χρ. λ., Σαμοήλης Αν., Κοσκινάς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ