1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-02-2014 20:00

Με το δεξί ο Φιλαθλητικό Πρέβεζας, 3-1 την ΓΕ Μεσολογγίου

Με το δεξί ξεκίνησαν τα κορίτσια του Φιλαθλητικού Πρέβεζας την προσπάθεια για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, επικρατώντας επί της Γ.Ε. Μεσολογγίου με 3-1 σετ.

Η ομάδα του Φιλαθλητικού υποδέχτηκε τη Γ.Ε.Μ. στο ΔΑΚ Πρέβεζας και έχοντας και την εμπειρία από το θεσμό του Κυπέλλου, όπου οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και πάλι αντιμέτωπες στα μέσα Οκτώβρη, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς.

Η Γ.Ε. Μεσολογγίου προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Φιλαθλητικό και πήρε το πρώτο σετ με 17-25, ωστόσο τα κορίτσια του Χρύσανθου Κυριαζή ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή τους πήραν τα 3 επόμενα σετ και μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια.
Την επόμενη αγωνιστική ο Φιλαθλητικός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Φ.Ε. Ιωαννίνων. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 9/2 στις 6 το απόγευμα στο ΕΑΝΚΙ κλειστό γυμναστήριο.

Τα σετ: 3-1 (17-25 ,25-12, 25-20, 25-22)

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Χρύσανθος Κυριαζής): Κουμάση, Λάσκαρη, Γιάγια, Μπαρμπούδη, Παναγιωτίδου A.,Σιούλα,Ντάκουλα,Θεοχάρη,Ρίτσα,Κοσμίδου Β.,Κοσμίδου Α.,Μαλέσκου

ΓΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Μανθάτης): Λάζαρη, Γουβέλη, Θεοδωρακάκη, Δερμιτζάκη, Κουζούνη, Χρυσομαλίδη, Ζαβογιάννη (Λ), Τζάνου, Σχίζα., Διαμαντοπούλου, Αρβανίτη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ