1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2014 21:00

Νίκη και πρόκριση στα μπαράζ για τις γυναίκες της ΓΕ Μεσολογγίου

Mε το δεξί η γυναικεία ομάδα της Γ.Ε. Μεσολογγίου καθώς κέρδισε με 3-0 σετ τις Ελπίδες Λευκάδας. Έτσι η ομάδα Του Μεσολογγίου πηγαίνει με το απόλυτο των νικών και έχοντας χάσει μόνο ένα σετ και με 18 βαθμούς, 18 σετ υπέρ και 1 σετ κατά στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας και την Φ.Ε. Ιωαννίνων που έχουν περάσει από τον άλλον όμιλο, όπου στο παρελθόν τις είχε κερδίσει και τις δυο ομάδες με 3 -1 σετ. Ακόμα εδω και μέρες η διοίκηση της ομάδας έχει εκπληρώσει μια επιθυμία του προπονητή Βασίλη Μανθατη, καθώς θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Βασίλη Νιάρο που επί πέντε χρόνια ήταν συνεργάτες σε ομάδες της Αθήνας και έχουν κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και την τρίτη θέση στο final four παίδων.

Τα σετ: 3-0 (25-10, 25-18, 25- 16)

ΓΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Μανθάτης): Λάζαρη, Γουβέλη, Κουζούνη, Δερμιτζάκη, Θεοδωρακάκη , Διαμαντοπούλου Β. Καστανά, Μαργέτη, Τζάνου, Χρυσομαλλίδη.
ΕΛΠΙΔΕΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Παπαθανασίου): Κουτσογιαννοπούλου, Βαφειάδη, Σταυράκα, Καρτάνου, Λουκά, Λάζαρη, Μπατιστάτου, Σιούκα, Ζούρου, Ασπρογέρακα, Τούρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ