1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-10-2018 10:10

Ξεροβάσιλας: «Δείξαμε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα»

Ικανοποιημένος από την καλή εμφάνιση και την τρίτη σερί νίκη, κόντρα στην Δραπετσώνα για την Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ, ο προπονητής της Ίριδας, Βασίλης Ξεροβασιλας, υποστήριξε:

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την απόδοση τους και την νίκη. Ηταν ένα σημαντικό τρίποντο για μας απέναντι σε μια καλή ομάδα ενω αγωνιστήκαμε χωρίς δύο πολύ βασικά μας στελέχη.

Πιέσαμε στο σερβις, βρήκαμε λύσεις στην επίθεση από πρώτο χρόνο αλλα και από τα άκρα, κρατήσαμε την υποδοχή μας και πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Δείξαμε συνολικά σαν ομάδα χαρακτήρα, αποφασιστικότητα και πλέον με καλή ψυχολογία, κοιτάμε το επόμενο ματς»

Ρουσόπουλος: «Είχαν μεγάλη θέληση οι παίκτριες»

Τα συγχαρητήρια στις αθλήτριες για την επιτυχία τους έδωσε και ο γενικόε αρχηγός της Ίριδας, Φώτης Ρουσόπουλος, o οποίος σχολίασε: «Συγχαρητήρια στις παικτριες και τον προπονητή για το αποτέλεσμα. Ήταν μια σημαντική νίκη ψυχολογίας για την ομάδας μας που έπαιξε χωρίς δύο βασικά τη στελέχη. Τα κορίτσια όντως έδειξαν χαρακτήρα και μεγάλη θέληση απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο που έψαχνε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ