1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-10-2018 10:02

Το χαλαρό δείπνο της Ένωσης Ιλίου

Δείπνο παρέθεσε πριν λίγες μέρες, ο πρόεδρος κύριος της Ένωσης Ιλίου, Γιώργος Λιόσης και το ΔΣ του συλλόγου προς το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, σε γνωστό μαγαζί της περιοχής Ιλίου.

Εκτός από τον Πρόεδρο του συλλόγου στην εκδήλωση βρέθηκε ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου και υπεύθυνος Γυναικείου Τμήματος, Φάνης Ψαρρόπουλος, καθώς και ο υπεύθυνος Γυναικείου Τμήματος , Νεκτάριος Γιωτάκης.

Οι αθλήτριες, το προπονητικό τιμ αποτελούμενο από την τεχνικό Βάσω Νικούλη και τους συνεργάτες της, η διοίκηση του συλλόγου είχαν την ευκαιρία μέσα σε χαλαρό κλίμα, να έρθουν πιο κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία της ομάδας ττην φετινή σεζό.

Η Ένωση με πολύ έμπειρο ρόστερ στο οποίο συνέβαλλε καθοριστικά στο «κτίσιμο»του, η προπονήτρια των επιτυχιών κ. Νικούλη, διεκδικεί για δεύτερη σερί σεζόν το κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ, καθώς ήδη προκρίθηκε στα ημιτελικά, αποκλείοντας την Αργυρούπολη ενώ στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής, στοχεύει στην είσοδο της στην τετράδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ