1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-07-2018 09:42

Τέλος εποχής για τον Γιάννη Καλαϊτσίδη στον ΓΣ Ειρήνη

Τίτλοι τέλους μετά από έξι χρόνια, δημιουργικής συνεργασίας του ΓΣ Ειρήνης Κορυδαλλού με τον προπονητή, Γιάννη Καλαϊτσίδη.

Ο εμβληματικός πρόεδρος του συλλόγου που αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία ΕΣΠΕΔΑ , Στάθης Στραβάκος, με συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση του, στο f/b της ομάδας, ευχαρίστησε τον κ. Καλαϊτσίδη για την άψογη συνεργασία που είχαν και την προσφορά του, όλα αυτά τα χρόνια και επεσήμανε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιάννη Καλαϊτσίδη τον προπονητή του συλλόγου μας Γ.Σ Κορυδαλλού Ειρήνη για τα έξι χρόνια συνεργασίας μας και προσφορά του!Όταν πρωτογνωριστήκαμε με ρώτησε τι θέλεις από μένα; και του απάντησα ότι μπορείς...!

Ο Γιάννης, το «δικό μου ότι μπορείς», μετά από μεγάλη προσπάθεια του το έκανε μια πολύ καλή ομάδα τόσο μέχρι να αποκτήσει αυτή ακόμα και εχθρούς ...!Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες ,είναι τόσα πολλά πράγματα που αισθάνομαι για αυτόν το υπέροχο άνθρωπο και προπονητή!Γιάννη σε ευχαριστώ για όλα και σου εύχομαι τα καλύτερα.»

Κούλα Στραβάκου: "Ευχαριστούμε για την προσφορά και την στήριξη"

Για την εξαιρετική συνεργασία με τον κ.Καλαϊτσίδη, αποχαιρετιστήρια ανάρτηση είχαμε και από την γενικό αρχηγό του συλλόγου και πρώην παίκτρια της Άρτεμις Κορυδαλλού, Κούλα Στραβάκου, η οποία έπλεξε το εγκώμιο του απερχόμενου προπονητή της Ειρήνης και υπογράμμισε

«Ένας άνθρωπος με ήθος, ειλικρίνεια, δυναμικός, ένας προπονητής που δίνει τη ψυχή του! Γιάννη σε ευχαριστώ πολύ για αυτά που πρόσφερες στην ομάδα μας και που τη στήριξες!Ευχαριστώ που στήριξες το μπαμπά μου, και που στο πρόσωπο σου βρήκε έναν πραγματικό φίλο!!

Ευχαριστώ το Θεό που μας αξιώνει και γνωρίζουμε τέτοιους ανθρώπους σαν εσένα!Να είσαι γερός με την υπέροχη οικογένεια σου και σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου τα Καλύτερα! Ευχαριστώ για όλα.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ