1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-06-2018 14:48

Ανακοίνωσε Μαυρογένη ο ΑΣ Ηλιούπολης

Η Ειρηάνα Μαυρογένη είναι η πρώτη μεταγραφή του ΑΣ Ηλιούπολης. Η κεντρική παίκτρια αγωνίστηκε πέρυσι στον ΠΑΟ Κουκακίου και είναι επιλογή του νέου προπονητή του συλλόγου Γιώργου Κερκινέ που ανέλαβε από φέτος τον ΑΣΗ ο οποίος θα αγωνίζεται στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

« Ο ΑΣ Ηλιούπολης καλωσορίζει στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών την κεντρικό Ειρηάνα Μαυρογένη. Της ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!»

Αποχώρησαν οκτώ από τον ΑΣΗ

«Επίσης το τμήμα Βόλεϊ του Α.Σ.Ηλιούπολης ανακοινώνει ότι αποδεσμεύτηκαν από τη δύναμή του οι παρακάτω αθλήτριες: Έφη Μυρίλλα, Λήδα Σαριδάκη, Εύη Καρπασίτη, Δήμητρα Καραγκούνη, Άντυ Χαρίση και Φωτεινή Κουζούπη.

Επίσης, δεν θα συνεχίσουν οι αθλήτριες: Κατερίνα Σταυροπούλου η οποία είχε αποκτηθεί με αποδέσμευση περιορισμένου χρόνου και Άντζελα Παπά η οποία είχε αποκτηθεί με υποσχετική.

Τις ευχαριστούμε όλες για την προσφορά τους στον σύλλογό μας και τους ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη στη συνέχεια της αθλητικής τους καριέρας.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ