1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-04-2018 12:54

ΕΣΠΕΔΑ: Κυπελλούχος Ανδρών η Αρμενική

Κυπελλούχος ανδρών ΕΣΠΕΔΑ ανακηρύχθηκε η ΑΕ Αρμενική η οποία κέρδισε τον ΓΣ Πετρούπολη με 3-1 (25-16,23-25,25-14,25-15) στο σχολικό κλειστό του Ρέντη.

Οι συνθέσεις:

ΓΣ  ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ(Νίτσιος) : Σοφράς,Κατραμάδος,Φράγκος,Ζαχαρόπουλος,Ξαγοράρης,Χατζηθάνος,Μακρής(λ), (Κιαλιου(λ) Ριζάς,Σπηλιωτόπουλος,Διατσιντος,Χατζηλάκος,Ανδριώτης,Κοτσίνης)ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ (Ρουμιάν):   Κακρίδης Π., Τσαλικιάν,Μήτσης Δ.,Κατσαούνης,Καντιώτης,Καρράς,Μιχαήλοβιτς(λ),(Κωνσταντόπουλος,Μήτσης Β.,Κακρίδης Ι.,Σαχινίδης,Σαβουλιάν(λ),Πετροσιάν)

.Διαιτητές: ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ-ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΛΚΟΠΟΥΛΟΥ

Επόπτες:  ΚΑΤΣΙΑΡΑΣ - ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τους αγώνες φίλαθλοι όλων των ομάδων, από την ΕΣΠΕΔΑ ο πρόεδρος κ. Κογκαλίδης Γιώργος,ο αντιπρόεδρος κ. Μεταξάς,  το μέλος κ. Ιατρόπουλος ,ο αναπλ.ταμίας και αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Κος Κογκαλίδης Λευτέρης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη κ. Μπακατσέλος, ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ κ.Μαυρικίδης, ο πρόεδρος  της Κεντρικής Επιτροπής Αρμενίων Αθλητών Ελλάδας κ. Αγαμπαντιάν καθώς  και ο παγκόσμιος πρωταθλητής  Ζίου Ζίτσου της Αρμενικής κ. Τζανακιάν.

 Η ομάδα της Αρμενικής τίμησε με αναμνηστικές πλακέτες  την ΕΟΠΕ και την ΕΣΠΕΔΑ.Μεταξύ των δύο τελικών οι θεατές παρακολούθησαν Αρμένικους παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαμασκαϊν ενώ η είσοδος των ομάδων  στο γήπεδο πριν τους τελικούς αλλά και η τελετή λήξης έγινε συνοδευόμενη από άγημα του συστήματος Αρμενίων Προσκόπων Ελλάδος ΗΟΜΕΝΕΤΜΕΝ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ