1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-04-2017 21:31

Ελγκέτα: «Κέρδισε μόνος του ο Αγκάμεζ»

Ο Χόρχε Ελγκέτα στάθηκε στην απόδοση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο αν είχε καλύτερα ποσοστά στις κόντρα επιθέσεις.
«Ο Αγκάμεζ είναι μεγάλος παίκτης. Σήμερα κέρδισε μόνος του. Ότι κάναμε στην προπόνηση το κάναμε και στον αγώνα, αλλά ο Αγκάμεζ έπαιξε πολύ καλά. Παίξαμε με 33% στην κόντρα μπάλα και καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούσαμε να νικήσουμε. Ο Ολυμπιακός είχε 52%, αλλά μόνο με τον Αγκάμεζ. Στο πρώτο και το δεύτερο σετ είχαμε 5-6 κόντρα μπάλες και δεν τελειώσαμε ούτε μια.

Όταν ήρθα η ομάδα δεν ήταν καλή κατάσταση. Τώρα αν τα πράγματα δεν πάνε καλά θα πουν ότι ο Ελγκέτα ήταν κακός, αλλά στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό ήταν θεός».

1 σχόλιο

  • Comment Link Anidiotelis Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 22:20 posted by Anidiotelis

    Αυτός φασκη και αντιφασκη η ομάδα του ήταν ένα συνονθύλευμα δεν ήξεραν τι έκαναν ούτε ένα στοιχείο καλό και δεν είναι επιτυχία το ότι κέρδισε τον ΠΑΟ ο οποίος εδώ και 2 μήνες έπαιζε χωρίς πάσα. Εκσαλου Αυτός δήλωσε πριν το παιχνίδι ότι η Ομάδα του είναι τώρα πολύ καλά. Για σκέφθηκε χειρότερο ΠΑΟΚ έχουμε δει?????

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ