1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-01-2015 20:53

Στους κινηματογράφους το βόλεϊ με πρωταγωνίστριες Άρτεμις Κορυδαλλού και Αμαζόνες (photos)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/ARTEMIS-KOR/2014-2015/gurismata folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/ARTEMIS-KOR/2014-2015/gurismata/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Σε κινηματογραφικό στούντιο μετατράπηκε το Νέο Κλειστό του Κορυδαλλού για τα γυρίσματα της ταινίας «Αδάμ VS Εύα».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στους κινηματογράφους και για τις ανάγκες της ταινίας, η πρωταγωνίστρια Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο συμπρωταγωνιστής Φάνης Μουρατίδης, έβαλαν τις... εμφανίσεις τους προβάλλοντας την ομάδα της Άρτεμις, το βόλεϊ και πρόσφεραν γέλιο και διασκέδαση σε όσους βρέθηκαν στο κλειστό του Κορυδαλλού.

Πρόεδρος του συλλόγου σαν άλλος Γιώργος Σαραντέας είναι ο μοναδικός Τάκης Σπυριδάκης κατά κόσμον «αγαπούλας» από τις επιτυχημένες διαφημίσεις της Wind.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, οι φωτογραφίες και τα αυτόγραφα είχαν την τιμητική τους, ενώ η εμπειρία θα μείνει για πάντα χαραγμένη σε όσους βρισκόντουσαν εκεί.

Σύμφωνα με την παραγωγή σε γυρίσματα για τις ανάγκες της ταινίας έχει εμπλακεί και η γυναικεία ομάδα των Αμαζόνων. 

Η ιδέα βασίζεται σε αντίστοιχη ιταλική παραγωγή του 2010 με τον τίτλο «Άντρες εναντίον Γυναίκες» σε  σκηνοθεσία Φαούστο Μπρίτσι με τους Φάμπιο Ντε Λουίτζι, Πάολο Ρουφίνι, Λουτσία Οκόνε, Πάολα Κορτελέζι. Σύμφωνα με το σενάριο της ιταλικής ταινίας  τέσσερις ερωτικές ιστορίες μιλούν για τον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ των δύο φύλων: Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια ομοφυλόφιλη κι ένας στρέιτ που ερωτεύονται την ίδια γυναίκα, η αταίριαστη σχέση μιας ακτιβίστριας κι ενός ιδιοκτήτη μπαρ και οι μετα-συζυγικές αναζητήσεις μιας πρόσφατα χωρισμένης μεσήλικης μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ