1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του ντέρμπι μεταξύ του Κρόνου και του Τελαμώνα για την τοπική κατηγορία 1 "Ευα Πετροχειλου" της ΕΣΠΕΔΑ.
Ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης παραβρέθηκε και εφέτος στην ετήσια γιορτή του Α.Ο.Π. Μοσχάτου και υποσχέθηκε να γίνει πολύ δουλειά ώστε η περιοχή του Μοσχάτου να αποκτήσει αθλητικούς χώρους και χώρους αναψυχής που έπρεπε να είχαν γινει πολλά χρόνια νωρίτερα. Δίτε τι δήλωσε μαζί με τον πρόεδρο του Α.Ο.Π.Μοσχάτου Νεκτάριο Χαλβατζή στην κάμερα του volleynews.gr:
Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του ο Μίλωνας στην Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΕΔΑ. Η ομάδα της Ν. Σμύρνης για την 5η αγωνιστική, ξεπέρασε εύκολα και το θεωρητικά ντέρμπι με την δεύτερη Ευρυάλη με 3-0 και παρέμεινε μονός και αήττητος στην κορυφή με 15 πόντους και 5/5.
Στο Θρίαμβο Χαϊδαρίου που αγωνίζεται στη Β΄κατηγορία θα συνεχίσει την καριέρα της η Κύπρια Αντωνία Κέζου.
Πρωταθλήτρια της Tοπικής Kατηγορίας 2 της ΕΣΠΕΔΑ αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Τελαμώνα Σαλαμίνας εξασφαλίζοντας έτσι την άνοδό της μαζί με τη δευτεραθλήτρια ομάδα του Φαλήρου.
Τα κορίτσια του Τελεμώνα ξεπέρασαν τον εαυτό τους και λίγες μέρες μετά τον χαμό της Εύης Πετροχείλου σε τροχαίου έκαναν την υπέρβαση για τα δεδομένα της κατηγορίας τους και εξασφάλισαν την πρόκριση για το φάιναλ-8 για το πρωτάθλημα Κορασίδων Α΄της ΕΣΠΕΔΑ. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αφιέρωσαν την άνοδο στην αδικοχαμένη φίλη και συμπαίκτρια τους.
Το νικηφόρο σερί της για 16ο παιχνίδι διεύρυνε η Αιξωνή, μετά το 3-1 σετ επί του Αγίου Ελευθερίου για το πρωτάθλημα της τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ.
Ο ΑΣ Ηλιούπολης υποδέχτηκε τον Αστέρα Νίκαιας για την 16η αγωνιστική στην Β΄κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ σε αγώνα για γερά νεύρα που είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ. Ο Αστέρας επικράτησε στο τάι μπρέικ 17-15 μετά από φινάλε θρίλερ...
Παρελθόν από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου αποτελεί ο Βασίλης Αρναούτης. Η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας αποφάσισε με άκομψο τρόπο να διακόψει ξαφνικά την συνεργασία με τον πολύπειρο τεχνικό, την επομένη της μεγάλης νίκης του Θριάμβου κόντρα στον Αστέρα Νίκαιας με 3-2 που τον έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μια εβδομάδα πριν το επίσης μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι στην Αργυρούπολη μα τον πρωτοπόρο και αήττητο ΑΟΝΑ ..
Μία ακόμα μεταγραφή έμπειρης αθλήτριας έκλεισε η γυναικεία ομάδα του ΑΟΝΣ Μίλων. Συμφώνησε με την Χριστίνα Λιγουδιστιανού που αγωνίζεται κεντρική και διαγώνια.
Η αναβάθμιση του γυναικείου τμήματος βόλεϊ και η οργάνωση της ομάδας που θα μπει στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19 είναι βασική προτεραιότητα της διοίκησης του Παντελή Ταρνατόρου στον ΑΟΝΣ Μίλων.
Η ομάδα του Αγίου Ελευθερίου νίκησε την Ειρήνη Κορυδαλλού για την 20η αγωνιστική της τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. 
Φοβερά ματς στην τοπική κατηγορία γυναικών στην ΕΣΠΕΔΑ. Τρία από τα πέντε ματς ολοκληρώθηκαν στο τάι μπρέικ επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία.
Πρωταθλήτρια της τοπικής κατηγορίας γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ και επίσημα αναδείχθηκε η Ένωση Ιλίου, καθώς την Κυριακή (30/4) στην τελευταία αναμέτρηση των πλέϊ οφ του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ πραγματοποιήθηκε η απονομή του Κυπέλλου. Η Ένωση ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της αήττητη στα πλέϊ οφ με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς επικράτησε και του Μοσχάτου με 3-0 σετ.
Φιέστα ανόδου και πρωταθλήματος ετοιμάζει η Ένωση Ιλίου μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα της για τα πλέι οφ απέναντι στο Μοσχάτο.
Η Άμιλλα πέρασε με νίκη από την έδρα της Κυζίκου Νέας Περάμου, ενώ ο Έσπερος επικράτησε του Ικάρου στην πρώτην αγωνιστική των πλέι άουτ της τοπικής καηγορίας γυναικών ΕΣΠΕΔΑ.
Στην εκπομπή του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού Sport 24 103,3 και την εκπομπή «Πνίξε τον Φουνταριστό» των Μηνά Τσαμόπουλου και Γιώργου Θαναηλάκη βρέθηκε την Τρίτη (11/4) η ομάδα της Ένωσης Ιλίου.
Ο Αστέρας Νίκαιας επικράτησε της Ειρήνης με 3-1  στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της τοπικής κατηγορίας 2 της ΕΣΠΕΔΑ και κατέκτησε το πρωτάθλημα. 
Η Ένωση Ιλίου χρειάστηκε μόλις δύο αναμετρήσεις στα πλέϊ οφ, ώστε να κατακτήσει τόσο την άνοδο στην Β΄Εθνική, όσο και το πρωτάθλημα, καθώς στην 1η αγωνιστική επικράτησε του Περιστερίου με 3-0 σετ και στην 2η αγωνιστική νίκησε με 3-1 σετ την Ίριδα.
Ο Αστέρας Νίκαιας όρθωσε ανάστημα και παρά το «μουδιασμένο» ξεκίνημα, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΑΟ Τελαμώνα με 3-1 σετ και να αρχίσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ ανόβου στην Τοπική κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Η Τένια Μόνου αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.
Εύκολη νίκη με 3-0 σετ επί του Περιστερίου εντός έδρας σημείωσε η ομάδα Γυναικών της Ένωσης Ιλίου, για την 1η αγωνιστική ημέρα των πλέϊ οφ ανόδου στην Β΄Εθνική του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.
Για τους στόχους του Αστέρα Νίκαιας στα πλέι οφ αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Μαρούλης, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον ΑΟ Τελαμώνα (5/4, 21:45, «Μελίνα Μερκούρη»).
Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Τοπικής κατηγορίες -2 γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Ο πρώτοπόρος Αστέρας Νίκαιας, μπαίνει στα πλέι οφ με αβαντάζ 10 βαθμών, ενώ ακολουθούν ο ΓΣ Ειρήνη, ο Κρόνος Αγίων Ανατργύρων και ο Τελαμώνας.
Το Μοσχάτο νίκησε με 3-0 το Περιστέρι και τερμάτισε στην τρίτη θέση της τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΕΔΑ, αφήνοντας τέταρτο στο Περιστέρι. Το πρωτάθλημα θα τελειώσει και τυπικά στις 9/4, όταν και έχει δώσει ο Σαρώνικός τους δύο αγώνες που χρωστάει, χωρίς να απειλεί την 4άδα. Στα πλει οφ θα λάβουν μέρος οι Ένωση Ιλίου, Ίρις, Μοσχάτο και Περιστέρι
Σελίδα 1 από 6

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ