1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-04-2017 18:06

Μαρούλης: «Χωρίς απώλεια μέχρι το τέλος»

Για τους στόχους του Αστέρα Νίκαιας στα πλέι οφ αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Μαρούλης, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον ΑΟ Τελαμώνα (5/4, 21:45, «Μελίνα Μερκούρη»).
Αναλυτικά η δήλωσή του:

Έχουμε δυο στόχους στα πλέι οφ: Ο ένας είναι να κάνουμε δυο καθαρές νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές και να κατακτήσουμε μαθηματικά το πρωτάθλημα και ο άλλος να συνεχίσουμε χωρίς απώλεια βαθμού μέχρι το τέλος των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων!

Δουλέψαμε τις τελευταίες μέρες σε υψηλή έντασης προπονήσεις με κύριο στοιχείο την ατομική τεχνική και την ταχυδύναμη, από το σημερινό παιχνίδι με τον Τελαμώνα και μέχρι την Κυριακή η ομάδα θα δουλέψει πιο πολύ σε ομαδικές ασκήσεις και τακτική για να είμαστε έτοιμοι για το κρίσιμο ματς με την Ειρήνη που ίσως μας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα!

Είμαστε έτοιμοι να μπούμε στα play off δυνατά και να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο για να μην αφήσουμε καμιά αμφιβολία σε κανέναν ότι δίκαια είμαστε πρώτοι και πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ