1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-12-2018 10:00

ΕΣΠΕΔΑ: Ξαφνικό «διαζύγιο» Θριάμβου με Αρναούτη

Παρελθόν από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου αποτελεί ο Βασίλης Αρναούτης. Η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας αποφάσισε με άκομψο τρόπο να διακόψει ξαφνικά την συνεργασία με τον πολύπειρο τεχνικό, την επομένη της μεγάλης νίκης του Θριάμβου κόντρα στον Αστέρα Νίκαιας με 3-2 που τον έφερε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και μια εβδομάδα πριν το επίσης μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι στην Αργυρούπολη μα τον πρωτοπόρο και αήττητο ΑΟΝΑ ..
Η κίνηση αυτή προκάλεσε αναστάτωση και στα αποδυτήρια της ομάδας, αφου αρκετές παίκτριες στο άκουσμα της είδησης δεν μπορούσαν να πιστέψουν την παραπάνω εξέλιξη και υποστήριζαν ότι ήταν άκαιρη καθώς η ομάδα δεν εχει βγει εκτός στόχων ενώ υπάρχουν και τα πλέι οφ.

  Πιθανότερος αντικαταστάτης του Αρναούτη θα είναι ο Κώστας Νικηφορίδης, πρωην παίκτης της ανδρικής ομάδας του συλλόγου ενώ έχει περάσει από τους παγκους του Ιωνκού ΝΦ και του Απόλλωνα Αθηνών στους άνδρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ