1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-05-2015 11:15

Το βίντεο της επιτυχίας

Τα Γλυκά Νερά εκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο. Για να το γιορτάσουν έφτιαξαν ένα βίντεο.

«Η εκπληκτική χρονιά που διάγουμε στο volley, «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο! Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Τοπικής – 2 ΕΣΠΑΑΑ. Σε έναν αγώνα «θρίλερ», η ομάδα μας κέρδισε με 3-1 σετ την ομάδα του Αγ. Στεφάνου.

Ζητήσαμε να μας στείλουν και λάβαμε πολλές φωτογραφίες και video, από αυτά που οι «φίλοι» της ομάδας που κατέκλισαν το Κλειστό Γυμναστήριο Γλυκών Νερών "τράβηξαν" στη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα της προτελευταίας αγωνιστικής, με τον οποίο οι Γυναίκες μας όχι μόνο πέτυχαν την Άνοδο αλλά «σφράγισαν» και τον τίτλο της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ομάδας. Στο video περιλαμβάνεται και η «απίστευτη» ανατροπή στο 4ο σετ, όταν η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει με 19-23 και κατόρθωσε να το «γυρίσει» σε 25-23, «παίρνοντας» το «καθαρό» τρίποντο που τόσο ήθελε.

Κορυφαίο video από όσα λάβαμε, ήταν αυτό που δημιούργησε η κα. Επισκοποπούλου, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω»

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ