1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2012 16:37

Ρούσσης στον πάγκο, Ξανθή στο γήπεδο

Ο μέχρι πρότινος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Ιωνικού Ν.Φ, Γιώργος Ρούσσης είναι ο διάδοχος του Σπύρου Χουντουμάδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ πείστηκε τελικά η Ξανθή Μυλωνά και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

 Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν και ο Έλληνας τεχνικός πιάνει αμέσως δουλειά, αφού το Σάββατο οι «πράσινες» δίνουν βαθμολογικής σημασίας αγώνα με τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου στην Κυψέλη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μέλος του έμψυχου δυναμικού της ομάδας είναι και πάλι η έμπειρη λίμπερο που θα φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την επιστροφή της αρχηγού του, Ξανθής Μυλωνά στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ. Η Ελληνίδα λίμπερο απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης του Συλλόγου και στην πιο κρίσιμη στιγμή ετοιμάζεται να βοηθήσει την αγαπημένη της ομάδα. Ο Σύλλογος την ευχαριστεί θερμά για τις θυσίες που έχει κάνει, την καλωσορίζει ξανά στην «πράσινη» οικογένεια και ανυπομονεί από την αμέσως επόμενη αγωνιστική να την καμαρώσει στους αγωνιστικούς χώρους ξανά με το Τριφύλλι στο στήθος». 

 

4 σχόλια

  • Comment Link ΖΑΚ 11 Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 20:56 posted by ΖΑΚ 11

    στον παναθηναικο κατεληξαν στον ρουση μετα την αρνηση του μεγα γερονικου? ηθελα να ηξερα ποιοσ ψαχνει για προπονητη στον παναθηναικο και με τι κριτηρια? κριμα που εμπλεξαν και την καρολινα σ'αυτεσ τουσ τισ επιλογεσ.

  • Comment Link Elsa Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 20:16 posted by Elsa

    Μπράβο Ξανθούλα!! Είσαι αστέρι...λίγες θα το έκαναν αυτό...

  • Comment Link 20 κιλα Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 14:52 posted by 20 κιλα

    αφου πρωτα πρεπει να χασει 20 κιλα για να μπορεσει να βοηθησει!!

  • Comment Link VOL BALL Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 14:15 posted by VOL BALL

    ρουσης? ειστε με τα καλα σας???? προπονητη ψαχνατε? η γαμπρό????ελεος........καντε απο τωρα σχεδια πως θα ανεβασετε την ομαδα του χρονου ξανα στα Α1...εχετε πεσει ηδη..περαστικα σας..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ