1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-12-2012 02:00

O Koλομβιανός Μπερμούντεζ έρχεται για τον ΠΑΟΚ

Τον Γουίλιαμ Μπερμούντεζ από την Κολομβία φέρνει ο ΠΑΟΚ. Ο Κολομβιανός αθλητής είναι 18 ετών (γεννημένος το 1994) και έχει ύψος 2.02. Αγωνίζεται στην VALLE της Κολομβίας και είναι διεθνής με την Εθνική Εφήβων της Κολομβίας όπου με προπονητή τον Αργεντινό Χόρχε Ελγέτα πήρε την 5η θέση στο πρόσφατο πρωτάθλημα που έγινε στ. Πρόκειται για έναν αθλητή πολύ αλτικό που αναμένεται να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Απόστολο Αρμενάκη.
Είναι μια κίνηση τακτικής από την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση που θέλουν να επενδύσουν σε έναν νεαρό αθλητή που έρχεται με τις καλύτερες συστάσεις στην ομάδα και παράλληλα να ενισχύσουν το ρόστερ καθώς στη διαγώνιο δεν υπήρχε εναλλακτική λύση, ειδικά κατά τον τραυματισμό του Αρμενάκη.

Οι διαδικασίες για την έκδοση της βίζας του αθλητή έχουν ξεκινήσει και μόλις οριστικοποιηθεί η άφιξη του στην Ελλάδα θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ