1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-11-2014 13:20

Τρίποντο για τον Κεραυνό

Πέρασαν και από το γήπεδο του Μ. Αλεξαδρου τα κορίτσια του Κεραυνού όπου και επικράτησαν με 3-1 σετ επί της ομώνυμης ομάδας.

Χωρίς να πιάσουν καλή απόδοση, με πολλά λάθη, δυσκολεύτηκαν στο 1ο και 2ο  σετ από την μαχητική ομάδα του Μ Αλεξανδρου και τελικά τα κέρδισαν με 25-23 και 25-16.

Ίδια εικόνα και  στο 3ο σετ, χωρίς συγκέντρωση η φιλοξενούμενη, δεν αντέδρασε σε κανένα σημείο του με αποτέλεσμα ο Μέγας Αλέξανδρος να το κερδίσει με 25-20.

Η συνέχεια άνηκε στην ομάδα του Κεραυνού, που ανέβασε λίγο την απόδοση του, βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς και χωρίς να παίξει σπουδαίο βόλεϊ, πήρε από την αρχή το προβάδισμα και επικράτησε εύκολα με 25-16 κερδίζοντας και τους 3 πόντους της νίκης.


Τα σετ: 1-3 (23-25, 16-25, 25-20, 16-25)

Κεραυνός(Γ. Ακριτίδης):  Φουτσιτσάκη (λ) , Παπαβραμίδου, Τορλαχίδου, Παπαζαχαρίου, Πατσάνη, Βεργή, Καντούρη, Δεληγιαννίδου, Μπαϊρακτάρη(λ) ,  Μποσταντζόγλου, Τσαπαρίδου, Πανταζή.

Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αλ. Καμπερίδης): Μπούτου , Δέδα , Παπανικολάου , Τσαφέρη Μ , Τσαφέρη Κ .Παπαδοπούλου , Λαγοπούλου , Μορφούλαοσχώφ , Σαλταφερίδου . Μητσοπούλου , Ζαπαντζή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ