1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-10-2023 21:37

Challenge Cup γυναικών: Επιστροφή στα Κύπελλα Ευρώπης για την Α.Ε.Κ. κόντρα στην Ρουμάνικη Βολουντάρι (11/10, 18.30)

Στο κλειστό του Καματερού ανοίγει η αυλαία για την Α.Ε.Κ. στο φετινό Challenge Cup. Η Ένωση υποδέχεται την Βολουντάρι (11/10, 18.30) για τη φάση των 64 της διοργάνωσης με στόχο το θετικό αποτελέσμα που θα της δώσει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στην Ρουμανία.

Η Βολουντάρι πέρυσι κατέλαβε την 6η θέση στο Ρουμάνικο πρωτάθλημα και ο τεχνικός της ομάδας Μίλαν Λιούμπιτσιτς έχει δημιουργήσει ένα δυνατό ρόστερ με φιλοδοξίες.

Η Α.Ε.Κ. μετά την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου, επιστρέφει στα Κύπελλα Ευρώπης μετά από τη σεζόν 2015-16 και έχει δημιουργήσει επίσης μία ομάδα πλήρη με στόχο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Παίζουμε κόντρα σε έναν πραγματικά πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε κάποια φιλικά παιχνίδια, όπως είχαμε προγραμματίσει. Η προετοιμασία μας δεν πήγε ιδανικά. Αλλά φυσικά, θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα. Μου αρέσει πολύ η συμμετοχή στην Ευρώπη. Έχω βρεθεί σε ευρωπαϊκά ματς, από πολλές θέσεις σε διάφορα κλαμπ.

Μας αρέσει η ιδέα, να κάνουμε κάτι ιστορικό για την ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε και να γράψουμε μία νέα ιστορία. Ξόδεψαν πολλά χρήματα για να δημιουργήσουν μία ομάδα, που μπορεί να κερδίσει το ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Ήμασταν άτυχοι στο θέμα της κλήρωσης. Θα παλέψουμε όμως. Και θα δώσουμε όλη τη δύναμή μας, για να πάρουμε πλεονέκτημα, πριν ταξιδέψουμε στη Ρουμανία» δήλωσε ο προπονητής της Α.Ε.Κ. Γιουνούς Οτσάλ.

Διαιτητές θα είναι ο Βέλγος Τιεν Κουτς και η Τουρκάλα Χατίς Οζμέν.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ