1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-01-2018 00:13

Ο Ρίτσι για την μεταγραφή του Στίγγα: «Δεν έγινε με οικονομικά κριτήρια»

O Ιταλός προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτσι μίλησε για τον αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου και αποκάλυψε τη νέα μεταγραφή της ομάδας του, τον κεντρικό Κάσσανδρο Στίγγα: 


«Δεν είναι εύκολο για εμάς γιατί έχουμε πολλά ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στο σημερινό ματς προσπαθήσαμε να μην κάνουμε πολλά λάθη, οι παίκτες μου διατήρησαν εύκολα το προβάδισμα, σε ένα παιχνίδι που ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή νίκη, σίγουρα κάναμε κάποια λάθη σε αρκετά σημεία αλλά δώσαμε την ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής να παίξουν και να δέσει ακόμα περισσότερα η ομάδα.

 Είναι δύσκολο να κάνεις μεταγραφές αυτή την περίοδο. Για εμάς τελείωσε η μεταγραφική περίοδος. Προσπαθούμε να δέσουμε όσο μπορούμε, περιμέναμε και τον κεντρικό, που αυτός θα είναι ο Στίγγας. Ίσως όλοι να περίμεναν ένα μεγαλύτερο όνομα. Πιστεύω με το σύνολο που έχουμε θα κάνουμε καλή πορεία. Η επιλογή Στίγγα δεν είχε να κάνει με οικονομικούς λόγους αλλά για συγκεκριμένα στοιχεία που έχει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ