1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-01-2015 01:18

Τοτσίδου: «Περίεργο και υπέροχο βράδυ»

Ο Σία Τοτσίδου θα περάσει στην ιστορία ως παίκτρια και προπονήτρια του Πανναξιακού στο πιο σπουδαίο παινχίδι στην ιστορία της ομάδας με την ίδια να δηλώνει:
«Είναι το πιο περίεργο βράδυ αλλά εγώ θα συνεχίσω ως αθλήτρια. Ήταν ένα ματς που ξεκίνησε περίεργα, πολύ διαφορετικά απ‘ όλα τα άλλα, όμως τελείωσε με υπέροχο τρόπο. Όχι ότι δεν το πιστεύαμε, αλλά με τόσα προβλήματα και όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διήμερο ήμασταν αρκετά σφιγμένες».

Η έμπειρη ακραία παραδέχθηκε ότι στο 2-0 και στο 23-22 η σκέψη του ‘χρυσού σετ’ περνούσε από το μυαλό της, αλλά «ξέραμε ότι είχαμε δύο ευκαιρίες και υποσχεθήκαμε ότι θα παλέψουμε τον κάθε πόντο. Σίγουρα η Λε Κανέ μας υποτίμησε όταν μας είδε χωρίς προπονητή κι αυτό μας θύμωσε. Συνεχίζουμε και μακάρι να σας αναγκάσουμε να γράφετε συνέχεια για τον Πανναξιακό. Αφιερώνω αυτή την επιτυχία στις συμπαίκτριες μου γιατί παρόλα τα προβλήματα είμαστε δεμένες και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

1 σχόλιο

  • Comment Link Aekfan Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 05:52 posted by Aekfan

    Μπραβο ρε Σια. Είσαι σπουδαία αθλητρια, χαρακτηρας κ θα γινεις κ προπονητρια. Η αεκ σ αγαπαει κ ειναι περηφανη για σενα. Με το καλο κ ημιτελικα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ