1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
12-01-2015 12:13

Ο νέος... ήρωας του ΠΑΟΚ (photos)

Cannot find volleynews.v2/MEN/PAOK/2014-15/jimenez folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/PAOK/2014-15/jimenez/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο Javier Ernesto Scull Jimenez λοιπόν είναι η νέα πολύ μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Κουβανός που θα αντικαταστήσει τον Λόσον και αλλάζει το επίπεδο του δικεφάλου του Βορρά.  Ο παίκτης ειναι γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1989 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και του διαγωνίου. Κοιτάει τον κόσμο από τα 198 εκατοστά, καρφώνει στα 3.52μ και μπλοκάρει στα 3.45μ.

Είναι βασικό στέλεχος στην Εθνική ομάδα της Κούβας και τον συνανταμε σε διοργανώσεις τις FIVB από το 2013. Αυτό όμως που θα χαροποιήσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι ότι φοράει το Νο 4.

Στο Παγκόσμιο Λιγκ του 2013, η Κούβα είχε χάσει τον βασικό κορμό της. Οι μεγάλοι παίκτες δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στην Εθνικη ομάδα καθώς συμμετείχαν σε πρωταθλήματα του εξωτερικού. Η ομάδα απαρτίζεται από νεαρούς αθλητές και βέβαια ο 24χρονος Χιμένες έιναι μέλος της. Η Κούβα καταλαμβάνει την 13η θέση. Ο Χιμένες αγωνίζεται για πρώτη φορά αλλαγή στη νίκη με 3-1 απεναντι στη Ρωσία χωρίς να σκοράρει. Το ημερολόγιο έγραφε 29/06/2013. Στην διοργάνωση δεν έχει άλλη συμμετοχή, αλλά το μέλλον θα τον αποζημιώσει.

Στον διεθνή γύρο του Παγκοσμίου Λιγκ το 2014, η Κούβα νικά στο πρώτο παιχνίδι την Τουρκία με 3-1 το Μεξικό και ο Χιμένεζ είναι βασικός σημειώνοντας 8 πόντους. Το... νερό μπήκε στο αυλάκι και ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του και σε κάθε αγώνα σημειώνει γύρω στους 10 πόντους. Το ίδιο συμβαίνει και στον τρίτο όμιλο της τελικής φάσης, όπου η Κούβα καταλαμβάνει την πρώτη θέση απέναντι σε Τουρκία, Κίνα, Σλοβακία, Μεξικό, Ισπανία, Πουερτο Ρίκο και Τυνησία.

Στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πολωνίας, η Κούβα συμμετέχει στο Β ΄ομιλο της πρώτης φάσης. Καταλαμβάνει την 4η θέση με 6 βαθμούς και προκρίνεται στον Β γύρο. Στον πρώτο αγώνα κόντρα στην Φινλανδία σημειώνει 21 πόντους και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Μαζί με τον Σεπέδα ήταν τα φασικά όπλα της Κούβας στην διοργάνωηση. Συνολικά η Κούβα έρχεται στην 11η θέση, καθώς καταλαμβάνει την 6η θέση του ομίλου της στον Β γύρο.

Προσφατα τον συναντάμε στους 22ους Αγώνες κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής που έγιναν στην πόλη Βέρακρούζ του Μεξικού και ολοκληρώθηκαν στις 30 Νοεμβρίου 2014. Η Κούβα εκεί καταλαμβάνει την 3η θέση νικώντας με 3-0 το Μεξικό στον μικρό τελικό. Σε αυτό τον αγώνα σημειώνει 14 πόντους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ