1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-01-2015 21:47

Μαργαρίτης: «Η απάντηση σε όσους με πίκραναν»

Ο Κώστας Μαργαρίτης ως διευθυντής της ΕΟΠΕ τη δεκαετία του ΄90 είχε εμπλακεί με την έλευση των Κουβανών παικτών σε Ολυμπιακό, Μίλων, Ηρακλή και ΠΑΟΚ την διετία 1995-97 και τώρα βρίσκεται πίσω από την ιστορική συμφωνία για την έλευση του Κουβανού διεθνή Χαβιέρ Ερνέντο Σκουλ Χιμένες στον ΠΑΟΚ.

Ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε η ΑΕΚ στον Χόρχε Ελγκέτα και τα όσα καταλόγησε ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης στον Κώστα Μαργαρίτη στεναχώρησαν τον γνωστό μάνατζερ και άλλοτε διεθνή ρέφερι ο οποίος μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Σκουλ Χιμένες στον ΠΑΟΚ είπε: «Είναι η απάντηση μου σε όσους με στεναχώρησαν με την περίπτωση του Ελγκέτα που έφυγε σαν κυνηγημένος από την ΑΕΚ. Η πλάκα είναι πως ένας Αργεντινός, ο Γκιγιέρμο Παρέντες, μας βοήθησε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Κουβανού στον ΠΑΟΚ. Οι κύριοι Κατσαρής, Ανδρέου μου έδειξαν τυφλή εμπιστοσύνη και ολοκληρώσαμε μια ιστορική μεταγραφή για το ελληνικό βόλεϊ αλλά και τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν σπουδαίο αθλητή και ανοίγουν δρόμοι για μεγαλύτερες συνεργασίες. Οι Έλληνες παράγοντες πρέπει να ανοίξουν τους ορίζοντες τους και να διευρύνουν τις συνεργασίες και τις γνώσεις τους για το παγκόσμιο βόλεϊ. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να δημιουργήσουν τα δικά τους μοντέλα ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες για το ελληνικό βόλεϊ».

 

* Στη φωτογραφία ο μάνατζερ Κώστας Μαργαρίτης (πρώτος δεξιά) με την διευθύντρια της κουβανικής ομοσπονδίας και μεγάλη δόξα του κουβανικού βόλεϊ Μιρέγια Ρουίς, Χαβιέρ Ερνέντο Σκουλ Χιμένες και ο Αργεντινός Γκιγιέρμο Παρέντες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ