1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-01-2015 19:47

Η Ορεστιάδα δοκιμάζεται στο «κάστρο» του Ζηρινείου

Η 12η αγωνιστική της Volleyleague συνεχίζεται και την Κυριακή με την αναμέτρηση της Κηφισιάς με την Ορεστιάδα στο κλειστό του Ζηρινείου (11/1, 18.00, Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος).
Η Κηφισιά στοχεύει στην παραμονή της στην τετράδα και με νίκη θα διατηρηθεί ακόμα σε τροχιά πλέι οφ. Στοχεύει στην 8η νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και να πάρει και ρεβάνς για την ήττα του Α γύρου με 3-2 σετ. Η Κηφισιά είναι αήττητη στην έδρα της και έχει στόχο να κρατήσει απόρθητο το Ζηρίνειο.

Χάθηκε η πτήση, ετοιμοπόλεμος ο Λούνα

Η αποστολή της Ορεστιάδας το μεσημέρι του Σαββάτου έχασε την πτήση από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα και ταξιδεύει με πούλμαν στην Αθήνα. Επίσης ακυρώθηκαν και τα εισιτήρια της επιστροφής οπότε θα πρέπει να γυρίσει και πάλι οδικώς.

Αγωνιστικά η ακριτική ομάδα είναι σε καλή κατάσταση καθώς ο Βραζιλιάνος Λούνα ξεπέρασε το πρόβλημα με τα γόνατα του ύστερα από ειδική θεραπεία που έκανε σε χειροπρακτικό. Από τις αρχές του χρόνου δεν βρίσκεται στην ομάδα και ο Βούλγαρος ακραίος Σιμεόν Αλεξαντρόφ. Απουσίες ή τραυματισμοί δεν υπάρχουν. Η Ορεστιάδα με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και στοχεύει στην 7η νίκη της στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχει δώσει 5 αγώνες και έχει σημειώσει 2 νίκες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ