1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2024 15:33

Volley League Γυναικών: Η επίσημη συνέντευξη Τύπου των τελικών (vid)

Με την επίσημη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. παρουσία των προπονητών και των αρχηγών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού άνοιξε η αυλαία της φετινής σειράς των τελικών της Volley League γυναικών.



Ερυθρόλευκες (πρώτες στην κανονική διάρκεια) και πράσινες (πήραν τη δεύτερη θέση) θα αναμετρηθούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στους τελικούς, ενώ φέτος έχουν δώσει ήδη τρεις αγώνες με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί στον πρώτο (3-2 στο κλειστό του Μετς) και τον Ολυμπιακό να απαντά στο ματς του Β’ γύρου (3-0 στο κλειστό του Ρέντη), αλλά και στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γυναικών LOCO (3-1 στο Λουτράκι).

Ωστόσο όπως ξεκαθάρισαν προπονητές και αρχηγοί το τι έχει συμβεί στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις τους δεν έχει καμία σημασία και οι πιθανότητες για κάθε ομάδα είναι 50-50.

Τζίνα Λαμπρούση (Αρχηγός Ολυμπιακού)

«Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Θα γίνει μια ανταγωνιστική σειρά αγώνων ανάμεσα σε δύο ομάδες που τα τελευταία τρία χρόνια πρωταγωνιστούν. Είναι ο δεύτερος χρονικά στόχος της σεζόν και ελπίζουμε να τον κατακτήσουμε. Εύχομαι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Αναφορά και στην Πένυ Ρόγκα έκανε και η αρχηγός του Ολυμπιακού που είπε: «Αντίπαλοι είμαστε μόνο κατά την διάρκεια του αγώνα και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα έξω από αυτό. Τις ευχόμαστε περαστικά και να γυρίσει γρήγορα πίσω στα γήπεδα».

Λορέντζο Μιτσέλι (Προπονητής Ολυμπιακού)

«Οι δύο καλύτερες ομάδες έχουν φτάσει στον τελικό. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο και πρέπει στον αγωνιστικό χώρο να δείξουμε το επίπεδο του ελληνικού βόλεϊ. Θα είναι παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον. Πολλοί θεωρούσαν ότι αυτές οι δύο ομάδες θα είναι στους τελικούς αλλά πρέπει να το αποδείξεις στην πράξη. Και οι δύο αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ και θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα».



Αθήνα Παπαφωτίου (Αρχηγός Παναθηναϊκού)

«Είμαστε στην κορύφωση του πρωταθλήματος. Οι δύο καλύτερες ομάδες βρίσκονται στους τελικούς και θα γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια. Ένας θα είναι ο νικητής αλλά είμαι σίγουρη ότι και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Είμαστε προετοιμασμένες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να γίνουμε και πάλι πρωταθλήτριες».

Μετά την πρόκριση επί των Πεύκων κάνατε μια αφιέρωση στην Πένυ Ρόγκα. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο να παίξετε και για την υπαρχηγό σας;

«Να είναι… Μπορεί να μην είναι μαζί μας στα τελευταία παιχνίδια, αλλά είναι πραγματικά μαζί μας κάθε στιγμή και είμαστε κι εμείς μαζί της. Θα παίξουμε και γι’ αυτήν και νομίζω ότι όλο το ελληνικό βόλεϊ είναι στο πλευρό της».

Ντράγκαν Νέσιτς (Προπονητής Παναθηναϊκού)

«Είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε στους τελικούς. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και ελπίζω όλες οι αθλήτριες να είναι υγιείς. Οι δύο ομάδες έπαιξαν και στον ημιτελικό του Κυπέλλου και εκείνο το παιχνίδι ήταν σαν τελικός. Χαίρομαι που έχω καλές αθλήτριες δίπλα μου, δεν μπορώ να αναλύσω όλο το πρωτάθλημα γιατί βρίσκομαι εδώ μόνο ένα μήνα αλλά σίγουρα οι τελικοί θα είναι δυνατοί γιατί οι δύο ομάδες είναι οι καλύτερες σε τεχνικό επίπεδο».


Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ