1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-01-2013 01:13

«Η Super League αρνήθηκε να κρατήσουμε σιγή για τον Σαμαρά»

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του αρχηγού της Ξάνθης, Σπύρου Βάλλα, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, καθώς κατήγγειλε δημόσια την Super League ότι δεν δέχτηκε το αίτημα της ομάδας του για τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, με την αιτιολογία ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Ξάνθης δεν ασχολήθηκε καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης αλλά τόνισε χαρακτηριστικά: «Κατ' αρχάς, θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια του Νίκου Σαμαρά. Χάθηκε ένα νέο παιδί που όλοι θαυμάζαμε ως αθλητή και άνθρωπο. Θέλω όμως να καταγγείλω ότι εμείς, ως Ξάνθη, ζητήσαμε άδεια από τη διοργανώτρια αρχή για να τιμήσουμε τη μνήμη του κρατώντας ενός λεπτού σιγή. Δεν θα άλλαζε κάτι, το κακό δυστυχώς έχει ήδη γίνει. Θεωρώ όμως ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Δεχθήκαμε αρνητική απάντηση επειδή κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο! Θέλω ειλικρινά να ευχηθώ, το 2013 να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι...»

Σχετικά άρθρα

3 σχόλια

  • Comment Link ΑW32 Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013 10:15 posted by ΑW32

    Σωστα τα λέει ο judge.
    Ας δουν κάποιοι το βίντεο με τις δηλώσεις Κράβαρικ μετά το Ηρακλής-ΠΑΟΚ, μπας και καταλάβουν:

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wMuDiSJKR6s

    "Υπάρχουν στιγμές που τους νόμους, τις προκηρύξεις, τις συμβάσεις, τα πετάμε στα σκουπίδια... Η στιγμή έχει έρθει σήμερα..."

  • Comment Link ARIS.. Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013 06:45 posted by ARIS..

    Ανάλγητα ανθρωπάκια έχουν καταλάβει τα κέντρα αποφάσεων σε αυτή τη χώρα. Αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση ότι τίποτα τελικά δεν έγινε τυχαία και ότι η κρίση στην κοινωνία μας είναι περισσότερο αξιών. Τα ονοματάκια των δυσκύλιων δεν θα τα μάθουμε ??? Γιατί εάν δεν σέβονται τίποτα τότε γιατί να σεβαστούν το άθλημα που υπηρετούν??? (Γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη θα μου πείτε) .... καλά Σαμ εσύ έφυγες νωρίς ... αλοίμονο σε μας....

  • Comment Link judge Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013 22:26 posted by judge

    Για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι πρέπει να το γράφει το πρωτόκολλο. Αν δεν το γράφει... φασεκελοκουκούλωστα!

    Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Ξάνθης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ