1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2017 18:37

O Σαμαράς για το ντέρμπι με τη Θέτιδα (video)

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Σαμαράς, μίλησε για το πρωτάθλημα της Pre League και το ντέρμπι κορυφής με τη Θέτιδα.
Για τη PreLeague: «Είναι μια κατηγορία που κατά τη γνώμη μου καλώς έγινε. Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον και μεγάλος ανταγωνισμός. Φαβορί για την άνοδο είναι η ΑΕΚ, η Θέτιδα και κατά δεύτερο λόγο ο Ηλυσιακός. Επειδή όμως υπάρχει και η άνοδος μέσω πλέι οφ μπορεί ο Πανιώνιος και ο ΖΑΟΝ να την διεκδικήσουν. Εμείς σαν ΑΕΚ θέλουμε την άνοδο στην Α1 με την πρώτη θέση. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το ντέρμπι με τη Θέτιδα: «Σε ένα ντέρμπι όλα είναι ξεκάθαρα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Θέτιδα είναι μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο και πιστεύω ότι οι περισσότερες πιθανότητες για την πρώτη θέση είναι ανάμεσα στην Θέτιδα και την ΑΕΚ. Αν νικήσουμε περνάμε μπροστά, αν χάσουμε πάμε πίσω και συνεχίζουμε. Δεν τελειώνει όμως τίποτα. Οι περισσότερες ομάδες έχουν καλές αθλήτριες. Δεν ξέρεις πως θα πάει το πρωτάθλημα και σε ένα διάστημα 8 μηνών μπορεί να συμβούν πολλά στις ομάδες και από εκεί που είσαι το φαβορί να βρεθείς στην 5η θέση».   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ