1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-04-2014 16:26

Παράπονα Τσιντομηνά για τη φιλοξενία στη Μυτιλήνη

Για τους αγώνες της Μυτιλήνης και τα μπαράζ ανόδου στην Α2 γυναικων μίλησε στην Α.Ρ. ο προπονητής της Τελχινίδας, Νίκος Τσιντομηνάς. Δεν στάθηκε μόνο στα αγωνιστικά αλλά μίλησε και για κακή φιλοξενία παρά τις προσπάθειες που έκαναν ορισμένοι άνθρωποι του βόλεϊ της Μυτιλήνης.
Για τους αγώνες της Μυτιλήνης και τα μπαράζ ανόδου στην Α2 γυναικων μίλησε χθες στην Α.Ρ. ο προπονητής της Τελχινίδας, Νίκος Τσιντομηνάς. Δεν στάθηκε μόνο στα αγωνιστικά αλλά μίλησε και για κακή φιλοξενία παρά τις προσπάθειες που έκαναν ορισμένοι άνθρωποι του βόλεϊ της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά υπήρχε καλή διάθεση πάντα από τους ανθρώπους του Παγγεραγωτικού και ιδιαίτερα από τον κ. Βασίλη Ανδριώτη. Οι διοργανωτές του Παγγεραγωτικού όμως απέτυχαν στην φιλοξενία.

Παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις το ξενοδοχείο που έμεναν οι κοπέλες της Τελχινίδας δεν ήταν καλό και το φαγητό που πρόσφερε δεν ήταν αυτό που ταίριαζε σε αθλήτριες που έδιναν αγώνες τριημέρου.

Οι συνοδοί της Τελχινίδας διαμαρτυρήθηκαν πολλές φορές και τελικά κατέφυγαν σε παραγγελίες για να έχουν οι αθλήτριες τους την διατροφή που πρέπει.
Αναφερόμενος τώρα στο αγωνιστικό μέρος ο κόουτς των κοριτσιών Νίκος Τσι-ντομηνάς τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι αλήθεια πως την πρώτη μέρα βρεθήκαμε απέναντι σε μια ομάδα με μικρές αθλήτριες που έχουν ξεκινήσει μαζί από καιρό και παρά το νεαρό της ηλικίας τους διέθεταν ένα συγκροτημένο σύνολο. Η ήττα της πρώτης μέρας από την ομάδα της Σάμου μας στοίχισε στη συνέχεια των αγώνων.

Δεν είχαμε καλές άμυνες, ενώ δεν μας βγήκαν οι επιθέσεις που κάναμε και χάσαμε δίκαια από μια ομάδα που ομολογουμένως ήταν στα μέτρα μας. Εμείς δεν είχαμε την Φαίη Μίχου. Είχαμε τραυματία την Κέλλυ Δαουτοπούλου, ενώ παίξαμε με ακραία την Αμορανίτη που επέστρεψε από την Αυστραλία αλλά δεν ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη.

Η ήττα αυτή λοιπόν μας έβγαλε έξω από την διεκδίκηση της 1ης θέσης. Από αυτό το αποτέλεσμα και μετά μόνο με τις συγκυρίες των αποτελεσμάτων θα μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο και την πρώτη θέση. Έπρεπε όμως στη συνέχεια να αποδείξουμε πως δεν ήμασταν η ομάδα της εικόνας της πρώτης μέρας.

Συζητήσαμε τα λάθη μας πεισμώσαμε περισσότερο και αποφασίσαμε να τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος. Έτσι τη δεύτερη ημέρα κερδίσαμε εύκολα τον Φοίνικα της Σύρου και την τρίτη μέρα θα αντιμετωπίζαμε τον οικοδεσπότη που διεκδικούσε την άνοδο. Είχαμε μελετήσει τον α-ντίπαλο μας από κάθε άποψη.

Την επομένη ο Παγγεραγωτικός έχοντας κερδίσει Φοίνικα και Πολυκράτη παρουσιάσθηκε διαφορετικός. Εμείς παίζοντας το βόλεϊ που έχουμε δείξει πώς μπορούμε να παίξουμε προηγηθήκαμε με 2-0 σετ. Πήγαμε πολύ καλά μέχρι αυτό το σημείο κι ήμασταν πολύ καλή ομάδα στο παρκέ. Κυριαρχήσαμε πλήρως κι όλα δούλευαν ρολόϊ.

Είχαμε αποφασιστικότητα στις επιθέσεις μας, ήμασταν καλά στην άμυνα κι ακολουθούσαμε πολύ καλή τακτική παίζοντας έξυπνα. Ο Παγγεραγωτικός ήταν ξεκάθαρο πως συνήλθε στο 2-0, μας περιόρισε στο γ΄ και το δ΄ σετ και ισοφάρισε σε 2-2. Στο τάι μπρέικ μπήκαμε και παλέψαμε για να πάρουμε έστω τη νίκη αλλά το χάσαμε στο 20-18».

Ο Νίκος Τσιντομηνάς κατέληξε στον μίνι απολογισμό του λέγοντας: «Γενικά αξίζαμε κάτι καλύτερο σε αυτή τη διοργάνωση. Ο Παγγεραγωτικός ήταν πιο πλήρης σαν ομάδα κι εμείς πήγαμε εκεί με ελλείψεις. Έπρεπε δηλαδή λογικά να είμαστε εμείς στο μέγιστο της απόδοσης κι οι άλλες ομάδες να κάνουν λάθη στο παιχνίδι τους. Νομίζω πως αν δεν υπήρχε η ήττα της πρώτης μέρας η τελική μας κατάληξη θα ήταν διαφορετική. Μας άξιζε συμπερασματικά η δεύτερη θέση αλλά σημειώστε κάτι:

Ο Πολυκράτης θα είναι η σούπερ ομάδα του μέλλοντος. Έχει μικρά κορίτσια στις τάξεις του καλά δουλεμένα και νομίζω πως αξίζει να τον παρακολουθήσουμε στο μέλλον».

Πηγή: rodiaki.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ