1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-04-2014 13:18

«Γλυκιά» ήττα και πρωτάθλημα για Ροδίων Αθλησις

Το προηγούμενο Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του «Ροδίων Παιδεία» διεξήχθη ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες της φετινής χρονιάς, τον οποίον είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλοι του βόλεϊ οι οποίοι γέμισαν από νωρίς το γήπεδο.

Η ανδρική ομάδα του Ροδίων ʼΑθλησις, αν και ηττήθηκε με 3-2 από την Τελχινίδα, αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωταθλήτρια, αφού συγκέντρωσε 16 βαθμούς, κάτι που της έδωσε τον τίτλο και μαθηματικά (απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια).

Ήταν ένα παιχνίδι με δυνατές μάχες στο φιλέ και από τις δύο ομάδες και αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ.

Παρά την ομορφιά του αγώνα και το υψηλό επίπεδο των ομάδων, την παράσταση έκλεψαν οι μικρές cheerleaders του «Ροδίων άθλησις» (αθλήτριες του zumba kids με προπονήτρια τη Μαρία Ριζοπούλου), που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε αγώνα βόλεϊ και μετά την μεγάλη αποδοχή από το κοινό, θα καθιερωθούν στους μελλοντικούς αγώνες της ομάδας.

Με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδος και την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος, η διοίκηση του «Ροδίων άθλησις» συγχαίρει τους αθλητές τόσο για την επίτευξη των στόχων όσο και για το αγωνιστικό τους ήθος.

Επίσης, συγχαίρει όλες τις ομάδες για την αγωνιστικότητά τους καθώς και όσους συνέβαλαν τα μέγιστα για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Επιπλέον, ευχαριστεί το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου για την άψογη συνεργασία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ