1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-04-2014 16:31

Μαζική συμμετοχή στην «γιορτή αθλητισμού 2014»

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων διοργανώθηκε από τον Α.Ο.Κύδων, σε συνεργασία με την περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η ετήσια εκδήλωση – γιορτή, στην οποία η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.


Κατά τη διάρκεια της “γιορτής αθλητισμού 2014” βραβεύθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου που διακρίθηκαν το 2013 στα τμήματα που λειτουργεί (άρση βαρών, βόλεϊ, ενόργανη γυμναστική και τραμπολίνο, μπάσκετ, ποδηλασία, σκάκι, στίβο), ενώ τιμητικά διπλώματα δόθηκαν στα παιδιά των ακαδημιών όλων των αθλημάτων.

Ο πρόεδρος του Κύδωνα, Σάκης Κουβάτσος, έδωσε συγχαρητήρια σε αθλητές-αθλήτριες και τους προπονητές για τις προσπάθειες που καταβάλουν και ευχαρίστησε όλους όσοι συνδράμουν την προσπάθεια του Ομίλου.

Μεταξύ των επίσημων που παρευρέθηκαν ήταν ο περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκη, ο αντιδήμαρχος Χανίων Δημήτρης Λειψάκης, οι οποίοι στις σύντομες ομιλίες τους αναφέρθηκαν στην προσφορά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει ο Α.Ο. Κύδων στα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας και όχι μόνον.

Ακόμη, το Δ.Σ. τ ου Κύδωνα τίμησε τους κ. Αρναουτάκη και Βουλγαράκη για τη συμπαράστασή τους, γενικότερα, στον αθλητισμό, ενώ και οι δυο προαναφερόμενοι, σε δηλώσεις που έκαναν, υποσχέθηκαν ότι θα συνδράμουν στην διοργάνωση των φετινών “Βενιζελείων αγώνων” στίβου.

Την ευθύνη παρουσίασης της εκδήλωσης είχε η υπεύθυνη αθλητισμού και πολιτισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Κατερίνα Ζομπανάκη, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της οι παρευρισκόμενοι πέρασαν από τον πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί στον προαύλιο χώρο, όπου υπήρχε και ζωντανή μουσική (με τους Χρήστο Δαμιανάκη: τραγούδι, κιθάρα και Ηλία Διγενάκη: κρουστά).

Πηγη: Χανιώτικα Νέα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ