1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2013 09:34

«Ο επιτυχημένος περνάει απαρατήρητος» (video)

Του: Γιάννη Κελετσέκη
Ο Βασίλης Ράπτης που αποχώρησε μαζί με τον Γιώργο Καραμπέτσο από την ενεργό διαιτησία του βόλεϊ σφύριξε για τελευταία φορά στον 2ο τελικό. Μετά το τέλος του αγώνα ένιωθε χαρά για το τέλος μιας επιτυχημένης καριέρας αλλά και λύπης που σταματάει την ενεργό δράση. «Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Χαρά που φεύγω γεμάτος από εμπειρίες και φίλους. Δεν θα φύγω από το βόλεϊ. Θα συνεχίσω να βοηθάω από ένα άλλο μετερίζι. Θα βοηθήσω τους νέους διαιτητές να με ξεπεράσουν. Αισθάνομαι και λύπη που σταματάω. Έχω δώσει πολλά από τη ζωή μου και την οικογένεια μου για να ανταπεξέλθω.

Είναι πολλές οι στιγμές που έχω να θυμάμαι ειδικά στην αρχή που ήμουν επόπτης. Δυστυχώς τελευταία με στιγμάτισε σαν άνθρωπο και με επηρέασε ο χαμός του φίλου και συναδέλφου Νίκου Πανούτσου. Ο Καραμπέτσος ήταν η ναυαρχίδα της διαιτησίας. Είχε σφυρίξει όλες τις βαθμίδες αγώνων. Ο επιτυχημένος διαιτητής είναι ο διαιτητής που περνάει απαρατήρητος», είπε στην webcamera του volleynews.gr ο Βασίλης Ράπτης.

Στη φωτογραφία ο Βασίλης Ράπτης παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιάννη Στουραϊτη.

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link g.nt. Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 08:28 posted by g.nt.

    Απλα ΚΥΡΙΟΣ ως ανθρωπος και ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ως διαιτητης!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ