1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2013 09:12

«Θα αποτοξινωθώ και θα επιστρέψω...» (video)

Φανερά συγκινημένος ο Γιώργος Καραμπέτσος αποχώρησε από την ενεργό δράση στην διαιτησία. Στο γυμνατήριο του Ρέντη βρέθηκαν περισσότεροι από 60 διαιτητές, εν ενεργεία και βετεράνοι προκειμένου να τιμήσουν τον ίδιο και τον Βασίλη Ράπτη. Ο Καραμπέτσος είπε στην webcamera του volleynews.gr:

«Θέλω να αποτοξινωθώ για ένα μικρό διάστημα αλλά σίγουρα η σκέψη μου είναι να επιστρέψω στο βόλεϊ ότι κέρδισα. Ήμουν μία ζωή μέσα στο άθλημα. Θέλω να κάνω ότι μπορώ από την σκοπιά μου ως μη ενεργός διαιτητής αυτό που πρέπει να κάνω και για τους διαιτητές και για το άθλημα. Η γεύση που μου μένει είναι γλυκιά. Έχω να θυμάμαι πάρα πολύ καλές στιγμές. Έζησα μακριά από το σπίτι μου 8 χρόνια. Έζησα καλές στιγμές αλλά και ορισμένες κακές στιγμές. Στεναχωρήθηκα κάποιες φορές όταν με τις αποφάσεις μου στεναχώρησα κάποιους προπονητές και κάποιους παίκτες. Πήρα πολλά αλλά κι εγώ ήμουν πολύ υπεύθυνος σε αυτό που έκανα. Οι θυσίες μου δεν πήγαν χαμένες. Έκανα μία λαμπρή καριέρα με πολλούς διεθνείς αγώνες. Ούτε στα πιο βαθιά μου όνειρα δεν θα φανταζόμουν αυτά που έζησα. Σταματάει επίσης άλλος ένας σπουδαίος διαιτητής, ο Βασίλης Ράπτης. Είναι λίγο πιο νέος από μένα αλλά είχαμε παράλληλη πορεία. Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε το άθλημα όπως μπορούμε».

Φωτογραφία: O πρόεδρος του Παμβοχαϊκού Κώστας Ρωμανός παράδωσε την τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Καραμπέτσο.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ