1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-01-2014 19:24

Γεωργουλέας στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα αρχίζουν και πάλι την εβδομάδα που διανύουμε και οι Έλληνες διεθνείς διαιτητές που ορίστηκαν σε Ευρωπαϊκά ματς είναι οι εξής:

Champions League
Την Πέμπτη 16/1, ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Γεωργουλέας θα είναι Β' διαιτητής στον αγώνα Budvanska Rivijera BUDVA (ΜΝΕ) - Belogorie BELGOROD (RUS) για τη φάση των Play-off 12 του Champions League Ανδρών.


Challenge Cup

Σήμερα Τρίτη 14/11, ο διεθνής διαιτητής Γιάννης Ιωαννίδης θα είναι Β’ διαιτητής στον αγώνα HAIFA Volleyball(ISR) - SLIEDRECHT Sport (NED) για τη φάση των 16 του Challenge Cup Γυναικών.

Αύριο Τετάρτη 15/1, ο διεθνής διαιτητής Δημήτρης Ονόπας θα είναι Β’ διαιτητής στον αγώνα Fenerbahçe GrundigISTANBUL (TUR) - VaLePa SASTAMALA (FIN) για τη φάση των 16 του Challenge Cup Ανδρών.

Επίσης, αύριο Τετάρτη 15/11, ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης θα είναι Α’ διαιτητής στον αγώναBesiktas ISTANBUL (TUR) - Kanti SCHAFFHAUSEN (SUI) για τη φάση των 16 του Challenge Cup Γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ